Jump to content



5600+ Overclocking!


DragonFlight

Recommended Posts

Μετα απο τον θανατο του 5200+ ΕΕ 65W (http://www.thelab.gr/showthread.php?threadid=46555) , την επομενη μερα πηρα εναν 5600+ BOX.

Τον εβαλα πανω στην MSI και ξεκινησα.

Πρωτα να αναφερω πως η MSI εχει το πιο γρηγορο boot (post) που εχω δει ποτε. Στην αρχη ειχα μερικα προβληματα με random shutdown και random freeze αλλα αν και με το φτωχο σε επιλογες BIOS της MSI, ολα βρηκαν το δρομο τους σιγα σιγα. Να αναφερω πως στο memtest86+ 1.70v, στο test #5 , μου βρισκει λαθη σε συχνοτητες μνημης περαν των 390Mhz με οποιες ρυθμησεις και να εχω!!! Το παραξενο ειναι οτι βρησκει τα ιδια λαθη στα ιδια σημεια παντα. Πιστευω πως ειναι bug του memtest με τις σιγκεκριμμενες μνημες και chipset γιατι στα windows ειναι rock stable για πανω απο 12 ωρες τρεχοντας 3dmark, memtest(win version), Orthos, games!

Λοιπον, πρωτο screenshot ειναι στα 3250Mhz με 1.42V(δεν δοκιμασα ακομα πιο κατω, απλα εβαλα +0.1V και βλεπουμε).

post-155-1416073348,9053_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Καλα τα νουμερα... αρκετα καλα αλλα σε amd δεν θα πρεπε να εχεις memtest errors..Δειχνει οτι κατι δεν παει καλα...

Αρχική απάντηση από GeorgeVasil

Με Priority 1 δεν πας πουθενά..

Δοκιμασε S&M για ΑMD

Οχι απαραιτητα... Και αλλου μπορουμε να δουμε πως παει απο αδυναμιες.

Hot cpu tester επισης... Και prime95 για αλλαγη αν θες. :p.

Αλλα γενικα καλα τα νουμερα... Τελικα οι σειρες οι τελευταιες της athlon (5200, 5600,6000 , and black editions )ειναι πολυ καλες σε overclock.. Το λεω και απο προσωπικη εμπειρια και γενικοτερα..

Εχω δει πολυ καλα νουμερακια...

Δεν ξερω τι λετε...?

Link to comment
Share on other sites

Μα εγω εχω την τελευταια εκδωση. Το αστιο ειναι οτι βρησκει, τον ιδιο αριθμο error, με το ιδιο error ολα, και στα ιδια σημεια ΠΑΝΤΑ!!! Ενω το Windows Memory Diagnostic δεν βρησκει τιποτα errors ακομα και στα 422Mhz.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.