Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

φαίνεται και στο βίντεο ότι αλλού πάει το πόδι και αλλού ο αστράγαλος...κρίμα το παιδί πάντως, ελπίζω να ξαναπαίξει μπάλα.

Απ την άλλη βλέπουμε στο ελλάντα ότι τα δυνατά μαρκαρίσματα περνάνε στο ντούκου -βλέπε γεωργιάδης-...

Κρίμα το παιδί πάντως ο Εντουαρντο...

Αλλα ρε παιδιά τα μαθατε; Για τη διακοπή που έγινε στο ματς ( και δεν ειδαμε το πεναλτι του Κονσεισαο...) έφταιγε... ο ΟΤΕ, που διέκοψε τη συνδεση Αθήνας-Θεσσαλονίκης κατα τη διαρκεια τους ματς... Εδώ δεν έπαιζαν η ΝΕΤ και η ΕΤ-1 και εκει κάτω πρέπει να χάσατε την ΕΤ-3.

Έλεος όλο το χρόνο περιμένουμε το ματς και μας τα χαλάει ο ΟΤΕ :p

Υ.Γ Τι έγινε στη φυσούνα και πλακώθηκαν Κονσεισάο- Νικοπολίδης άκουσε κανείς;

παλιοτερα υπηρχε ενα σιτε ονοματι..game(s)time(s)online.com..(δεν θυμαμαι που ειχε "s" ..οποτε και σε παρενθεση).

Τι απεγινε??ΚΑτι αντιστοιχο στη νεοτερη εποχη??

Αύριο αναχωρώ για Αίγυπτο... 7ήμερη με το σχολείο... :happy::D

Αρχική απάντηση από alexis2044

Υ.Γ Τι έγινε στη φυσούνα και πλακώθηκαν Κονσεισάο- Νικοπολίδης άκουσε κανείς;

Μετά το μπέναρτνυ κάτι είπανε μεταξύ τους, και προφανώς ο Σέρτζος του την είχε φυλαγμένη ;)

Αρχική απάντηση από deninho

Μετά το μπέναρτνυ κάτι είπανε μεταξύ τους, και προφανώς ο Σέρτζος του την είχε φυλαγμένη ;)

’ντε να δούμε αν θε πέσει καμιά ποινή... ( Αν κρίνω με βαση του ότι εμπλέκεται ο Νικοπολίδης χλωμο το βλέπω...)

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου ΩΡΕ;

http://rapidshare-points.owns.it/

Disclaimer: Μη τυχον και βάλει κανείς τα στοιχεια του παραπάνω εε... Λέω γω τωρα...:p

Αρχική απάντηση από nickstamat

Αύριο αναχωρώ για Αίγυπτο... 7ήμερη με το σχολείο... :happy::D

Και εμείς όταν πάμε ΝΟΚ τρελαινόμαστε..

Αρχική απάντηση από alexis2044

’ντε να δούμε αν θε πέσει καμιά ποινή... ( Αν κρίνω με βαση του ότι εμπλέκεται ο Νικοπολίδης χλωμο το βλέπω...)

Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μου ΩΡΕ;

http://rapidshare-points.owns.it/

Disclaimer: Μη τυχον και βάλει κανείς τα στοιχεια του παραπάνω εε... Λέω γω τωρα...:p

το θεμα ειναι οτι οπως λεει δουλευει μονο με premium account...Διαφορετικα θα εφτιαχνα ενα δευτερο free account να δω τι βλακεια θα κανει...:p

καλα εχω παθει πλακα με την asus P5E X38, ανεβασα τον Q6600 στα 3.3 και παει και αλλο

πεταει το flightsim-x:D

Έχει θολώσει το μυαλό μου από το διάβασμα :p

Αυτό που είχα κατεβάσει ήταν τέλειο, αλλά στη μετατροπή για την ανάλυση του Λάμπη χάνει

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.