Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

καλα μιλαμε η Ναπολι ειναι αντε γεια η πολη ε....αλλα εχει κατι...ο βορρας ειναι πιο ξενερωτος..

ναι εχθες ηρθα...πολυ underground πολη...η βερονα πιο ομορφη αλλα και πιο ξενερωτη..

Ρε παιδια ειναι τραγικοι οι πολιτικοι μας...

Τωρα βγαινει σε ρεπορταζ (ακουσον-ακουσον) για τον αποκλεισμο του γαυρου ο Λοβερδος και δηλωνει "Ειναι σιγουρα μια ημερα πενθους, αλλα ταυτοχρονα ειναι και ημερα για μια νεα αρχη"

ΟΥΣΤ ΖΩΑ!

Τωρα βγαινει σε ρεπορταζ (ακουσον-ακουσον) για τον αποκλεισμο του γαυρου ο Λοβερδος και δηλωνει "Ειναι σιγουρα μια ημερα πενθους, αλλα ταυτοχρονα ειναι και ημερα για μια νεα αρχη"

ΟΥΣΤ ΖΩΑ!

+1:slap:

ΟΥΣΤ ΖΩΑ!

OMGROFLBBQHELICOPTERTRUMPETS!

Πρωτη αγωνιστικη με Ιντερ, ε; Ωραια ξεκιναει ο βαζελος.

Ρεαλ-Γιουβε-Ζενιτ. θα πεσουν ματσαρες.

Πρωτη αγωνιστικη με Ιντερ, ε; Ωραια ξεκιναει ο βαζελος.

Ρεαλ-Γιουβε-Ζενιτ. θα πεσουν ματσαρες.

τουλάχιστο είναι κ παίζει στο Ch.L :p :P :p :P :p

ουφ..τι προγραμμα εχω ρε γμτ, και πρεπει να αρχισω και διαβασμα........ζζζζζζζζζ νεκρα κ στο φορουμ, εχω γυρισει το μισο ιντερνετ τελειωνει κ το καρντου...αυριο παμε για μπομπει.δεν εχει γουστο να πινεις σολο ομως.

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::flag::worship:

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54229

εδιτ: more... http://www.thelab.gr/showthread.php?t=54219

Στο εδιτ more θα αναφερθώ. Είμαι ο χρήστης KTMLover που έφαγε το ban. Δεν νομίζω ότι πρόκειτε για γέλια αυτό φίλε μου. Έχω φάει ένα Ban το οποίο δεν κατάλαβα για ποιο λόγο το έφαγα. Το ότι 2-3 χρήστες ρωτήσανε στο thread πόσο δίνω την κάρτα και τους σκληρούς δεν σημαίνει κάτι. Απο την στιγμή που δεν απάντησα ούτε σε pm αλλά ούτε και στο thread δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έφαγα το ban. Παρακολουθώ τόσα χρόνια το φόρουμ και δεν νομίζω ότι έχω δώσει κανένα δικαίωμα σε κανέναν σας.

Καλημέρα :D

7 το απόγευμα φεύγω για διακοπέεεεεεεεεεεεεες :jump1:

corfu_liston.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.