Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
εραστε κατεχακη μαι μερα χωρις κινηση... με 160 και βαλε πανε (και οχι μονο)

Deutsche Autobahn FTW ...

πας οσο αντεχει το αυτοκινητο σου (σε πολλα κομματια της δεν υπαρχει οριο ταχυτητας..αν την δει κανεις απο κοντα θα καταλαβει γιατι)

πας οσο αντεχει το αυτοκινητο σου (σε πολλα κομματια της δεν υπαρχει οριο ταχυτητας..αν την δει κανεις απο κοντα θα καταλαβει γιατι)

Επειδή την έχω δει απο κοντά, κάνεις παρκάλια για να μην πέσεις σε Stau ή Baustelle.Επισής παρακαλάς μην κουρεύουν τα ΖΩΑ οι γερμανοί το γκαζόν στο διάζωμα και στις άκρες του δρόμου 6 η ώρα το απόγευμα πού είναι το max της κίνησης. Άμα πέσεις σε ένα απο τα παραπάνω...την μαμισες....Και πιάνει αρκετα συχνά κίνηση κυρίως λόγο Baustelle δλδ έργα.

Εαν δεν συμβαίνουν τα παραπάνω απλά ο καλύτερος δρόμος στον κοσμο, με διαφορά και σε όλους τους τομείς.Τελοςςςςςς:T:

Μιλάμε το είδα εχτές το πρωί στο ΣΚΑΙ...

Εχουν και κέντρο έλεγχου για να ελέγχουν την κίνηση ώστε να μην γίνει μποτιλιάρισμα :book:

Φοβερός δρόμος

βρε παιδια ποσο πρεπει να ειναι το tj.max στο core temp για το cpu μου???

Να κάνεις αναζήτηση στο forum. Χαλαρώστε με το ΠΟΘ γιατί το κλείνω.

Παιδιά και η εγνατία όταν πας απο Θεσσαλονίκη Κοζάνη είναι εξαιρετικός δρόμος.

Τουνελ καινούρια, δρόμοι μεγάλοι, άσφαλτος φρέσκια παντού... και κάμερες κάθε 40 μέτρα.

Νόζιμα ότι άλλαξα χώρα λέμε...:inlove:

ok

Το έκαψα πλέον.

Με κανένα μάτι κυριολεκτικά ανοικτό...ομφγ

omfgzq4.jpg

---------------------------------------------------------------------

Φαντάσου ότι απ τον ύπνο ξέχασα να το ποστάρω το βράδυ :hehe:

μιλάμε ότι η πλατεία που βρίσκεται στο πλάι του σταθμού του ΗΣΑΠ στον Πειραιά πριν λίγο που περασα έμοιαζε με το Καιρο...Δεν είδα παρά ελάχιστους λευκούς οι οποίοι ήταν σαν τουρίστες...Ευτυχ'ως που υπήρχε και το λιμάνι πίσω μου γιατί αλλιώς θα έμπαινα σε σκέψεις..

ok

Το έκαψα πλέον.

Με κανένα μάτι κυριολεκτικά ανοικτό...ομφγ

omfgzq4.jpg

---------------------------------------------------------------------

Φαντάσου ότι απ τον ύπνο ξέχασα να το ποστάρω το βράδυ :hehe:

Ρε n000ba εχουμε 7000+* απο την εποχη που ειχε καει η 9800 μου και ειχα μεινει 1 μηνα με pci S3 virge 4 MB! Σταματα να ποζεριαζεις...

*Ηταν βεβαια στην πασιεντζα των ΧΡ οποτε δεν ξερω αν μπορει να γινει direct comparison :p

μιλάμε ότι η πλατεία που βρίσκεται στο πλάι του σταθμού του ΗΣΑΠ στον Πειραιά πριν λίγο που περασα έμοιαζε με το Καιρο...Δεν είδα παρά ελάχιστους λευκούς οι οποίοι ήταν σαν τουρίστες...Ευτυχ'ως που υπήρχε και το λιμάνι πίσω μου γιατί αλλιώς θα έμπαινα σε σκέψεις..

κυριακη εδω και πολλα πολλα χρονια ετσι ειναι.

εχει παζαρια εκει γυρω.

το ιδιο γινεται και σε Ομονοια /μεταξουργειο κλπ.

Πολυπολιτισμικη εγινε η Αθηνα .

Κανείς με εμπειρία από το service της Intersys? Πόσο καιρό κάνουν να ελέγξουν? Θα προλάβω τις διακοπέ των Χριστουγέννων, ή θα πρέπει να πάω με άλλη μηχανή? :p

δεν ξέρω όμως αν σε τελική ανάλυση έχει κατι καλό αυτό...ένιωθα σαν τουρίστας...

Δεν νομίζω να αρέσει και τόσο σε κανένα μας, αλλά αφού μας το έχουν επιβάλλει?;)

δηλαδή ποιος μπορεί να έχει συμφέρον από ένα μάτσο νέγρους μικροπωλητές ;

edit: Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ για το "νέγρους"...Δεν είμαι ρατσιστής ;)

Αφού και επίσημα είμαστε και εμείς, η (είσοδος) - (φίλτρο) προς την Ε.Ε των (οικονομικών) μεταναστών. Τι μπορούμε να πούμε μετά εμείς ρε Ζαννή γιατί θα μας ρωτήσει και κανείς?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.