Jump to content

Hohenstaufen

Premium Members
  • Posts

    921
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by Hohenstaufen

  1. Hohenstaufen

    Red Orchesta 2: Heroes Of Stalingrad

    να και μια καινούρια συνέντευξη Tripwire's Vice President Talks Up Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad Δεν μπορώ να περιμένω.......
  2. Hohenstaufen

    Supercars & Dreamcars Thread

    Απλά θεικό, όπως και το Atlantique.
  3. Hohenstaufen

    Supercars & Dreamcars Thread

    ^^I CAME.
  4. Hohenstaufen

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    @Nr2. Οκ στην θεωρία όμως η περιοχή του Αιγαίου υπάρχει σημαντικό πρόβλημα ηγεμονίας καθώς τα στρατηγικά συμφέροντα είναι τεράστια(αν τελικά υπάρχουν τα κοιτάσματα) που ουσιαστικά απέτρεψαν την μέχρι πρότινος εκμετάλλευση του. Όποτε με βάζει σε πολλές σκέψεις αν τελικά τα κοιάτσματα στην περιοχή μας ήδη έξαντλούνται ή έχουν στερέψει. Αυτό όμως που με προβληματίζει colt3003 είναι ο "ντόρος". Αμφιβάλλω οτι τόσο κακό για το τίποτα στην πολύπαθη περιοχή μας. (Λόγοι πολύ και διάφοροι, όμως στη εποχή του χρήματος και του ενεργειακού πολέμου ίσως κάτι να σημάινει). @Nr3. Νορβηγία. Μέχρι το 1960 η πιο ασήμαντη και φτωχή χώρα της σκανδιναβικής χερσονήσου, σήμερα η χώρα με το 2ο μεγαλύτερο κατα κεφαλήν ΑΕΠ στον κόσμο καθώς και με υπερυψηλούς δείκτες ποιότητας ζωής, κοινής ωφέλιας κτλπ. PS. Δεν θεωρώ οτι σε πρόσβαλα προσωπικά και αν αφέθηκε να εννοηθεί τότε ζητώ συγγνώμη.
  5. Hohenstaufen

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Το πρώτο το παρακάμπτω δεν νομίζω οτι έχει νόημα να προσθέσω κάτι απλά είναι σεβαστή η γνώμη σου. Επίσης δεν θεωρώ ότι αξίζει να αναφέρεις τέτοιους χαρακτηρισμούς γιατί δεν νομίζω οτι βοηθάνε την συζήτηση ούτε είναι αντάξιοι του επιπέδου μας. Στα Βold: No shit Captain Obvious. Αυτή είναι και η ουσία του θέματος. Εκεί που στέκομαι και έσυ δεν μπορείς να κατανοήσεις(ίσως να μην το μετέφερα και εγώ καλά) είναι το μέγεθος του ορυκτού πλούτου και το κατα πόσο αυτό στην πορεία μετά τον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο, θα μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό για το "καλό" του κράτους. (ΑΣΧΕΤΑ με το πόσο μπουρδέλο εξελιχθήκαμε.) Θα σου κανω μια ερώτηση. Εσύ δεν θεωρείς οτι υπήρχε έστω κάποια στοιχειώδης απόκρυψη των στοιχείων ή υποβάθμιση του μεγέθους και της αξίας του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου στο ελληνικό κοινό? Για τους γνωστούς και πλέον λόγους που προανέφερες.
  6. Hohenstaufen

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Δεν το θέτεις σωστά. Βέβαια όποιος έχει κλειστά τα αυτία του λογικό είναι να μην ακούει. Δεν θεωρώ οτι είναι η "ρωγμή της ενημέρωσης"(αστείος "ορος") αλλά προσφέρει μια άλλη γνώμη η οποία αξίζει προσοχής. Αλλά βλέπω ότι οι "ορίζοντες" είναι πολυ μικροί. Από κει και πέρα δεν μου κάνει εντύπωση και δεν συνεχίζω απο την στιγμή που δεν μπήκες στον κόπο να δεις την εκπομπή. Όσο για το δεύτερο...απλά συφερτός ανοησίας. Δεν ισχύει αυτό που λες. Παιδαριώδης υπεραπλούστευση. Οι "πληροφορίες" και "υποψίες" για κοιτάσματα υπήρχαν από το 70'. Βέβαια από όσο ξέρω δεν υπάρχει καθορισμένη ζώνη οικονομική εκμετάλευσης στο Αιγαίο ώστε να μπουν οι εταιρίες οπότε καθώς περάσαν τα χρόνια έγινε...."κοινό μυστικό".
  7. Hohenstaufen

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Μην ανησυχείς τα έχουν πει και εκεί που πρέπει. Αλλά κανένας δεν τους δέχτηκε. Και κανείς δεν τους άκουσε. Ακόμη και το κράτος δεν τους δέχτηκε. Αν έβλεπες την εκπομπή θα καταλάβαινες. Αλλά.....δεν την είδες. Πρέπει να καταλάβεις όμως οτι τα "βήματα" αυτά που λες δεν τα προβάλουν οπότε που να τα δεις. Ούτε πιστεύω μπήκε κανείς να ασχοληθεί να ψάξει σοβαρά τις μελέτες τους και να τις προβάλουν σε εκπομπές και ΜΜΕ "κύρους". Αν περιμένεις να τα δεις σε εκπομπές "κύρους"(αλήθεια για πες μας εσύ μια) τότε κλάφτα χαράλαμπε. Τώρα αν εσύ απαξιώνεις καθηγητές, και εκπροσώπους γεωλογικών τμημάτων (συγκεκρμένα ήταν ένας έλληνας που δούλευε στο γεωλογικό τμήμα του Καναδά, στο τμήμα ορυκτού πλούτου συγκεκριμένα.) επειδή βγήκαν να τα πουν στον Χαρδαβέλα ΟΚ δικαίωμα σου, ίσως εσύ να ξέρεις καλύτερα. ΕΔΙΤ- Καταλαβαίνω την παρόρμηση σου, αλλά πραγματικά έπρεπε να δεις την εκπομπή, ή ακόμη και τώρα αν την βρεις κάπου στο ίντερνετ. Και επειδή καταλαβαίνω που το πας ΟΧΙ δεν έχει να κάνει ούτε με εξωγήινους ούτε με πρασινες παπαρδέλες. Πραγματικά ΕΑΝ σε ενδιαφέρει το θέμα ρίξτου μια ματιά και δεν θα χάσεις.
  8. Hohenstaufen

    Χρεοκοπία Ελλάδας

    Κάποιοι κοροιδεύανε οτι το Αιγαίο δεν έχει πετρέλαιο κτλπ, κοροιδεύανε τον χαρδαβέλα και λοιπούς(επιστήμονες και μη) και τους λέγανε τρελούς. Τώρα στην εκπομπή του έχει μαζέψει καθηγητές, εκπροσώπους απο πετρελαικές, έρευνες γεωλογικών τμημάτων διαφόρων χωρών και όλοι λένε ότι είμαστε τίγκα στο πετρέλαιο και στο φυσικό αέριο. Δεν μπορεί να είναι όλοι τους τρελοί, κύριοι. Τώρα γιατί δεν τα βγάζουμε....ο οποιος έχει νου κατάλαβε. Αυτό το ποστ έγινε γιατί γενικά ακούω τελευταία, Ασε ρε αντωνάκη, σιγά που έχουμε πετρέλαια, και σιγά επειδή τα λέει χαρδαβέλας κτλπ κτλπ.
  9. Hohenstaufen

    Red Orchesta 2: Heroes Of Stalingrad

    Εν μέρη έχεις δίκιο αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση.......με τις άλλες....
  10. Hohenstaufen

    Red Orchesta 2: Heroes Of Stalingrad

    Ε ναι, γιατί όχι?
  11. Αντικειμενικά το αμάξι είναι ΚΑΙ παιχνίδι. Το θέμα είναι πού και πως το κάνεις "παιχνίδι". Δεν νομίζω αυτοί που πάνε και τα βάζουν στην Nordschleife πάνε για δουλειά. Για διασκέδαση τα βάζουν. Και το drag race είναι και αυτό μια μορφή αγώνα. Απλά, όπως όλα τα πραγματα στην Ελλάδα έτσι και αυτό ακολουθεί την αντίστοιχη τροχιά-πορεία-κατάσταση. Αυτήν της παρανομίας, του κινδύνου και γενικότερα του κουκουνιαεισμού.
  12. Hohenstaufen

    Supercars & Dreamcars Thread

    In love... [ame=http://www.youtube.com/watch?v=DUBintl5BJk&feature=related]YouTube - The Original BMW M1 at Nurburgring[/ame] Και η Procar Εκδοση: [ame=http://www.youtube.com/watch?v=aGMlkNnRKQk&feature=related]YouTube - BMW M1 Procar - NΓΌrburgring race track (historical movie)[/ame] 470PS @9000rpm Ηδονή το 1979...
  13. Yeap αυτό που παρέθεσες είναι στην φωτό- S1100RR. EDIT- S1000RR
  14. Για αρχή έχεις δίκιο, αλλά διαφωνώ στον τομέα του αποστειρωμένου μηχανήματος.Δεν ξέρω αν έχεις καβαλήσει ποτέ BMW μηχανή, αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι αυτές οι μηχανές είναι κατασκευασμένες για χιλίομετρα ΑΝΕΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ και ΤΑΞΙΔΟΥ. Τωρα βρές μου μια άλλη μηχανή σε αυτήν την κατηγορία που να έχουν αυτά που λές (ταπεραμέντο κτλπ) και να τα κάνουν το ίδιο καλά. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι απαιτείς πράγματα απο μηχανές που δεν είναι κατασκευασμένες για να σου προσφέρουν σε μεγάλο βαθμό αυτά που θες ΕΣΥ. Όσο για αυτό που θίγεις για κατσαβίδια και τα λοιπά, ΟΚ κανένα πρόβλημα εγω εξ' αρχης δεν αναφέρθηκα σε αυτό το πράγμα και στην τελική καλα κάνεις (ομοιοπαθείς). Όσο για το γούστο θεωρώ οτι είσαι υπερβολικός και απόλυτος. Αν το πάμε με την δικιά σου λογική...τότε...ο γερμανικός ανδρικός πληθυσμός πρέπει να μεταναστεύσει στην....Ιταλία. Το γούστο ειναι καθαρά προσωπική υπόθεση. Και για το τέλος αφήνω ενα BMW με......"ταπεραμέντο"...
  15. Υπερβολή που μάλλον δείχνει οτι είναι κάτι περισσότερο (για αυτούς) από απλό γούστο.
  16. Το είχα δει απο τότε που βγήκε....απίστευτες....πανέμορφες...
  17. Hohenstaufen

    Red Orchesta 2: Heroes Of Stalingrad

    E P I C NEW VIDEO [ame=http://www.gametrailers.com/video/pax-10-red-orchestra/703872]Red Orchestra 2: Heroes Of Stalingrad Video Game, PAX 10: Exclusive Never Surrender Trailer HD | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com[/ame] holly molly, μολις κατουρήθηκα.
  18. Hohenstaufen

    Red Orchesta 2: Heroes Of Stalingrad

    Και 3 High Def βίντεο απο το παιχνίδι http://www.gametrailers.com/game/red-orchestra-heroes-of-stalingrad/11974
  19. Αστρολάβε, αν μπει κάποιος στην διαδικασία σοβαρά να αγοράσει κάτι τετοιο, δεν σε νοιάζουν ούτε τα σήματα ούτε οι βενζίνες. Είναι κάτι που μπαίνει πάνω από πολλά πράγματα από αποψη προτεραιοτήτων.Δεν είναι απλά ένα αμάξι. Είναι κάτι παραπάνω.
  20. Hohenstaufen

    Red Orchesta 2: Heroes Of Stalingrad

    Δεν κρατήθηκες ε? :beer: :clap: Αντε λοιπόν παιδιά να μαζευόμαστε σιγά σιγά οι βετεράνοι του RO: OST Κάψιμο που έχει να πέσει παλι SofGR στα κρύα χαρακώματα του Στάλινγραντ
  21. Δεν είναι απαραίτητο να φάει στούκα για να θέλουν άλλαγμα. Στα ραλλάκια αν τα πίνεις για λίγο καιρό είναι σταντέ οτι θα χρειαστούν βάσεις. Δεν είναι το συνηθέστερο να αλλάζουν οι βάσεις, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που τα κλάνουν.
  22. Hohenstaufen

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Το κοτομπέικον που λέγαμε καλό σαν το plain kotopoulo?
  23. Γερμανικό για να είμαστε και πιο σωστοί
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.