Jump to content



3870 crossfire sapphire και crysis


el.greco.1978

Recommended Posts

Έχω 2 3807 της sapphire σε crossfire.Όταν παίζω το crysis στα settings των γραφικών δεν βλέπω κάτι που να λέει για το crossfire ή ότι βλέπει και δεύτερη κάρτα.Επίσης τα γραφικά δεν μπορώ να τα τρέξω σε very high.Μου το βγάζει μη επιλέξιμο.Μήπως επειδή το τρέχω σε ΧΡ 64μπιτα με direct 9c?Aπό οδηγούς έχω εγκαταστήσει τους 8.1.Τέλος καμιά φορά μου κάνει κάτι πολύ μικρά άρτιφακτς.Κυρίως σε σκιάσεις πάνω σε πέτρες.Από θερμοκρασία είμαι ΟΚ.Μήπως φταίει κάποια ρύθμιση στο ccc?Το artificial AI το έχω στο standard και enabled.Τί τρέχει?

Link to comment
Share on other sites

Και μια άλλη απορία.Όταν αρχίζει το παιχνίδι και τρέχει τα λογότυπα ακούω κάτι περίεργους ήχους από το μικροφωνάκι του υπολογιστή.Το ίδιο και όταν τρέχω 3d mark 2006.Γιατί το κάνει?

Link to comment
Share on other sites

Για να παίξει σε ultra high πρέπει να έχεις vista dx10 , και όσον αφορά την επιλογή για crossfire δεν υπάρχει πουθενά.Εγω το τρέχω με 3870χ2.Ο ήχος που ακους δεν έχει σχεση με την καρτα γραφικων.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από MOS

XP hotfix

VISTA hotfix

----->thelab.gr <------

Τα patch / drivers αυτά έχουν νόημα πλέον (με δεδομένο το patch του ίδιου του Crysis και τους νέους (μετά την εποχή που βγήκαν αυτά τα patch) Catalyst;

Link to comment
Share on other sites

Από ότι έχω καταλάβει μέχρι τώρα (νέος χρήστης ατι ) το Α.Ι πρέπει να το έχεις στο advanced για να δουλεύουν οι κάρτες full.Drivers 8.1 οπωσδήποτε και 1.1 crysis patch.Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα με αυτά.Ούτε σε vista nor on Xp:T:

Link to comment
Share on other sites

Φίλε chrisnitro αυτός ο ήχος με τι έχει σχέση?Πάντως δοκίμασα το benchmark που έχει το παιχνίδι και είδα ότι με την μία κάρτα τρέχει ποιο γρήγορα από ότι και με τις δύο μαζί.????Κουλό!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.