alexandros_131416003288 Posted February 19, 2008 #1 Share Posted February 19, 2008 καλησπερα εχω βρει καποιες πολυ καλες ευκαιριες σε κομματια υδροψυξης κ σε διαφορα αλλα αλλα ειναι εξωτερικο το εχει χρησιμοποιησει κανενας απο εσας;ειναι αξιοπιστο;;ερχονται ασφαλες κ σε καλη κατασταση αυτα που εχετε παραγγειλει;;ευχαριστω εκ το προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lazy Dog Posted February 19, 2008 #2 Share Posted February 19, 2008 Κάτι παραπάνω από αξιόπιστο... Και με φθηνά μεταφορικά. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές και ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexandros_131416003288 Posted February 19, 2008 Author #3 Share Posted February 19, 2008 Αρχική απάντηση από Lazy Dog [Σήμερα, στις 13:11] Κάτι παραπάνω από αξιόπιστο... Και με φθηνά μεταφορικά. Έχω ψωνίσει αρκετές φορές και ουδέποτε υπήρξε κάποιο πρόβλημα. θελω καποια βοηθεια γιατι παντα αντικαταβολες ψωνισα να παω να βγαλω 1 pre pay card;;δεν εχω ξανα ψωνισει ετσι! κ που στ φερνει;; εγω ειμαι περαμα απο που πρεπει να τα παραλαβω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts