Jump to content



Βοήθεια με ασύρματο δίκτυο.


Neneia

Recommended Posts

Πρόσφατα αγόρασα καινούργιο Pc και το παλιό το έδωσα στην αδερφή μου η οποία βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο! Το δικό μου Pc βρίσκεται με καλώδιο συνδεδεμένο με το ένα tilgin modem-router που μου εχει δώσει ο παροχέας μου (vivodi) και τυχαίνει να είναι και ασύρματο http://www.tilgin.com/templates/i3_P...ge.aspx?id=255 . Πηγα και αγόρασα λοιπόν ενα USB ασύρματο ανταπτορα να τον βάλω στο PC που θα βρίσκεται στο άλλο δωμάτιο ωστε να να συνδέεται με το μοντεμ ασυρματα και να μην εχω καλώδια να σέρνονται στους διαδρόμους..πηρα το TP-LINK TL-WN620G http://www.tp-link.com/products/product_des.asp?id=5 και περίμενα ολα να πανε καλά..Το εγκατέστησα κανονικά κ μολις τρέχω την εφαρμογη και το βάζω να ψάξει δεν μου βρίσκει κανενα ασύρματο δίκτυο..εκτος βεβαια και αν δεν κάνω κατι σωστα!!! Μηπως χρειάζεται καποια ρύθμιση το Tilgin router την οποία βέβαια δεν ξέρω πως να κάνω? Δώστε μου Infos plz γιατι πρωτη φορα κανω κατι τέτοιο και δεν σκαμπάζω μια...Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!

Link to comment
Share on other sites

Κάθε router έχει μια ip διέυθυνση συνήθως είναι http://192.168.2.1 για να μπείς στο μενού του router το οποίο το γράφεις στον explorer όπως γράφεις μια διέυθυνση internet.Θα κοιτάξεις τις ρυθμίσεις να βρείς το wi-fi και να το κάνεις enable.Κόιταξε βέβαια και το manual του router αν χρειαστείς βοήθεια.:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.