Jump to content



Shuttle SD37p2 αρνείτε να ξεκινήσει


Palpatine

Recommended Posts

Έχω το barebone sd37p2 ως βάση για τον υπολογιστή μου εδώ και ένα χρόνο περίπου και δεν είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα έως τώρα (τα άλλα κομμάτια είναι 2GB OCZ ram, C2D 2.4Ghz, GF8800 GTS 640 mb). Λόγω των απεργιών και των διακοπών ρεύματος της ΔΕΗ σήμερα το πρωί που έφυγα από το σπίτι έκλεισα το πολύπριζο που το έχω πάνω (ένα APC με ασφάλεια για αύξηση τάσης). Το απόγευμα που γυρνάω σπίτι, ανοίγω το πολύπριζο, την οθόνη και το ρούτερ αλλά το pc δεν άνοιγε. Πατώντας το power on κουμπί δεν γίνεται τίποτα, λες και είναι νεκρό.

Δοκίμασα να κάνω reset το CMOS και να το αφήσω εκτός ρεύματος (έβγαλα το καλώδιο τροφοδοσίας) για κανένα 10λεπτο αλλά τίποτα. Το μόνο που παρατηρώ είναι ότι όταν συνδεώ το καλώδιο ρεύματος και ανοίγω τον διακόπτη του τροφοδοτικού, ο ανεμιστήρας του τροφοδοτικού θα γυρίσει για ένα δευτερόλεπτο και μετά θα σταματήσει. Αλλά ο υπολογιστής δεν ξεκινά ούτε δίνει καποιο σημείο ζωής.

Υπάρχει κάτι να μου προτείνεται ώστε να δω τι μπορεί να φταίει; Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό και είναι φθηνό και εύκολο να δοκιμάσω είναι να αντικαταστήσω την μπαταρία του BIOS (το μοντέλο της είναι CR2032 και από ότι είδα στο νετ είναι αρκετά κοινή).

Ευχαριστώ για την βοήθειά σας

Link to comment
Share on other sites

Αντιμετώπισα πρίν 2 βδομάδες περίπου παρόμοιο πρόβλημα (μόνο που στη δική μου περίπτωση δεν άναβε γενικά..ούτε το τροφοδοτικό)..Τελικά διαπιστώθηκε οτι είχε καεί η μητρική :( Μακάρι να μην είναι αυτό στην περίπτωση σου αλλα είναι μια εκδοχή :(

υ.γ δεν έχω shuttle.. :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.