Jump to content



Προβλημα με pci usb2 controller


pblithis

Recommended Posts

Αγορασα την παρακατω pci καρτα(http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.613706), την τοποθετησα στο κατεβαστηρι (Ρ3 450, intel440bx chipset), την αναγνωριζουν κανονικα τα xp, αλλα οτι και να βαλω πανω (φλασακι, σκληρο), δεν το φορτωνει. Με drivers επαιξα αλλα τιποτα. Μηπως υπαρχει ασυμβατοτητα μεταξυ intel chipset και via controller?

Link to comment
Share on other sites

δοκιμασες το εξης?

δεξι κλικ στο "Ο υπολογιστης μου",κλικ στο "διαχειρηση ή manage" τσεκαρεις "device manager ή διαχειρηση συσκευων" και ψαχνεις την συγκεκριμενη καρτα που εβαλες..λογικα θα στην εχει με ενα κιτρινο ερωτηματικο απο διπλα (τουλαχιστον ετσι την ειχε σε μενα)..

πατας και κανεις ενα update και εισαι ετοιμος..

Drivers δεν χρειαζεσαι μιας και περιεχονται μεσα στο SP2 των XP..με το update που θα κανεις με τον παραπανω τροπο θα σου φορτωσει τα απαραιτητα αρχεια απο το SP2 και θα εισαι ετοιμος

Link to comment
Share on other sites

φιλε μου το windows την βλεπουν την καρτα κανονικα και στο device manager ειναι ολα καλα, αλλα δεν φορτωνει τισ συσκευες. π.χ. το φλασακι μολις το βαζω αναβει το λαμπακι που εχει (για standby) αλλα τα windows δεν κανουν τιποτα.

δοκιμασα την καρτα σε mobo με via chipset και δουλευε τελεια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.