Jump to content



Ο εκτυπωτής κολλάει!


Recommended Posts

Παιδιά έχω έναν σεριακό εκτυπωτή (olivetti pr2e) και ενώ εκτυπώνει κανονικά μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιώ κάποιες στιγμές μουλαρώνει και δεν τις παίρνει καθόλου. Άλλες φορές πάλι ενώ την εκτυπώνει τη σελίδα μου κολλάει το πρόγραμμα και τη βγάζει στην ουρά εκτύπωσης.

Ξέχασα να αναφέρω ότι όποτε δεν εκτυπώνει κολλάει και το πρόγραμμα μαζί(είτε το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για φαρμακείο είτε το wordpad).

Θα ήθελα να μου πείτε καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει. Η θύρα com είναι σε pci card και υποψιάζομαι λίγο τις ρυθμίσεις της θύρας πχ στο flow control έχω hardware μήπως παίζει τίποτα εκεί ή με τις διακοπές?

Υ.Γ.: Άσχετο αλλά για να μην ανοίγω και άλλο θέμα για ένα inkjet πολυμηχάνημα που θέλω είμαι μεταξύ epson dx4450 και canon mp210. Αυτό που λένε για 250 σελίδες ισχύει όντως(μάυρο μελάνι)?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.