Jump to content



msi k8n nforce4 platinum - αυθαίρετα cmos


cypherth

Recommended Posts

έχω την εν λόγω mobo με έναν 4400. είχα την sli αλλά με μία διαρροή στην υδρόψυξη πήρα το northbridge στα χέρια οπότε στάθηκα τυχερός βρίσκοντας την μη sli κούμπωσα τον 4400 και το μηχάνημα μπούταρε κανονικά.

το πισι δουλεύει με την καινούρια 20 μέρες ασταμάτητα. restart κάνει μόνο για updates αν ζητηθεί, είτε λόγω απεγκατάστασης - εγκατάστασης κάποιου προγράμματος.

πριν από 8 μέρες χρειάστηκε να κάνω επανεκίννηση και η mobo έκανε από μόνη της cmos. της κάνω 2-3 απανωτά restart και αλλάζω την μπαταρία. όλα καλά για 8 μέρες δοκιμάστηκαν και 3 ή 4 restart στο διάστημα της εβδομάδας επίτηδες για να δω πώς ανταποκρίνεται μέχρι σήμερα που χρειάστηκε να ξανακάνω restart και μου ξανακάνει cmos. όσες φορές και να κάνω επανεκίννηση αυτή τα δικά της...

έχει περασμένο το τελευταίο firmware επάνω και το μόνο που μου σπάει τα νεύρα είναι ότι με κάθε cmos θέλει f1 για συνέχεια και να μπαίνω να ενεργοποιώ το cool n quiet που από τη μαμά του είναι disabled και το priority των δίσκων για να μπουτάρω κανονικά.

τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά και να έχει φάει τέτοιο κόλλημα κάθε φορά να κάνει αυτόματα cmos? και φυσικά τι μπορώ να κάνω γιατί οκ, μπορεί να μην κάνω restart συχνά αλλά μόνο και μόνο επειδή το κάνει έχω σπαστεί. :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.