jstark Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 26, 2008 Χαίρετε και Χριστός ΑνέστηΑγόρασα πριν απο μερικές ώρες (!) το Toshiba A200-23V και πριν απο λίγο (μετά τη μαγειρίτσα δηλαδή) το βαλα μπρος να γίνει η εγκατάσταση των Windows. Μόλις αυτή τελείωσε, έβαλα τη μπαταρία, και το άφησα να τη φορτίσει (στο Πλαίσιο από όπου έγινε η αγορά μου είπαν να το αφήσω να φορτίζει 8 ώρες- αν και το manual δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο). Παρατήρησα το εξής περίεργο, με τον υπολογιστή κλειστό ακούγεται ένας τσιριχτός ήχος από το τροφοδοτικό (όχι πολύ δυνατός). Αν βάλω μπρος τον υπολογιστή αυτός εξαφανίζεται και όλα καλά. Οι ενδείξεις του λαπτοπ είναι κανονικές, όσον αφορά το ρεύμα (δεν αναβοσβήνει η ένδειξη παροχής ρεύματος). Με προβληματίζει αυτός ο ήχος. Τί λέτε να είναι;
perp Απρίλιος 27, 2008 #2 Απρίλιος 27, 2008 Για τσέκαρε αν το καλωδιο του ρευματος εχει μπει σωστα στο τροφοδοτικο... ενα τέτοιο ήχο εκανε εμένα οταν το καλωδιο ηταν οριακα στην θεση του...
jstark Απρίλιος 27, 2008 Author #3 Απρίλιος 27, 2008 η αλήθεια ειναι πως ο ηχος ακουγεται κοντά στην ένωση του καλωδίου με το τροφοδοτικό. Το περίεργο είναι γιατί αυτός σταματά όταν πάρει μπρος το λαπτοπ. Θα το πάω πίσω την Τρίτη
perp Απρίλιος 27, 2008 #4 Απρίλιος 27, 2008 Δοκιμάσε επίσης να αλλάξεις πρίζα ή/και εναλλακτικα αν σου βρισκεται με ενα extra καλώδιο...
morpheusgr Απρίλιος 29, 2008 #5 Απρίλιος 29, 2008 Πες μας αν υπαρχει καποιο προβλημα γιατι εχω παραγγειλει και εγω το ιδιο μοντελο απο το e-shop αν και δε νομιζω να παιζει ρολο το καταστημα απο το οποιο εγινε η αγορα
jstark Απρίλιος 30, 2008 Author #6 Απρίλιος 30, 2008 Συμφωνα με τους τεχνικους του πλαισιου δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι (λενε) κλασσικος ήχος του μετασχηματιστή. Εκανα ενα "τεστ" στα λαπτοπ της δουλειάς στην εταιρία που δουλεύω και ασχετως μαρκας (μεταξυ turbo-x, f-siemens) όλα είχαν το ίδιο "προβλημα". Περιμένω οταν σου ρθει απο eshop να μου πεις αν εχεις το ιδιο προβλημα
panos17 Απρίλιος 30, 2008 #7 Απρίλιος 30, 2008 ακομα και οι φορτιστες κινητων το κανουν αυτο ελαχιστα... εγω σε απολυτη ησυχια ακουω τον δικο μου....
morpheusgr Απρίλιος 30, 2008 #8 Απρίλιος 30, 2008 Θα σου απαντησω μολις ερθει γιατι ακομα το περιμενω να μου το στειλουν
morpheusgr Μάϊος 2, 2008 #9 Μάϊος 2, 2008 Κανει ενα θορυβο αλλα ειναι ο φυσικος θορυβος που κανει ο μετασχηματιστης, μην το φοβασαι αυτο
jstark Μάϊος 3, 2008 Author #10 Μάϊος 3, 2008 Sorry gia ta greeklish alla den exw setarei Ellinika sto Ubuntu. Euxaristw Nio, twra tha psiloiremisw...:computer:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.