Jump to content

Laptop A200-23V και πιθανό πρόβλημα με τροφοδοτικό

jstark

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαίρετε και Χριστός Ανέστη

Αγόρασα πριν απο μερικές ώρες (!) το Toshiba A200-23V και πριν απο λίγο (μετά τη μαγειρίτσα δηλαδή) το βαλα μπρος να γίνει η εγκατάσταση των Windows. Μόλις αυτή τελείωσε, έβαλα τη μπαταρία, και το άφησα να τη φορτίσει (στο Πλαίσιο από όπου έγινε η αγορά μου είπαν να το αφήσω να φορτίζει 8 ώρες- αν και το manual δεν αναφέρει κάτι συγκεκριμένο). Παρατήρησα το εξής περίεργο, με τον υπολογιστή κλειστό ακούγεται ένας τσιριχτός ήχος από το τροφοδοτικό (όχι πολύ δυνατός). Αν βάλω μπρος τον υπολογιστή αυτός εξαφανίζεται και όλα καλά. Οι ενδείξεις του λαπτοπ είναι κανονικές, όσον αφορά το ρεύμα (δεν αναβοσβήνει η ένδειξη παροχής ρεύματος). Με προβληματίζει αυτός ο ήχος. Τί λέτε να είναι;

Για τσέκαρε αν το καλωδιο του ρευματος εχει μπει σωστα στο τροφοδοτικο... ενα τέτοιο ήχο εκανε εμένα οταν το καλωδιο ηταν οριακα στην θεση του...

η αλήθεια ειναι πως ο ηχος ακουγεται κοντά στην ένωση του καλωδίου με το τροφοδοτικό. Το περίεργο είναι γιατί αυτός σταματά όταν πάρει μπρος το λαπτοπ.

Θα το πάω πίσω την Τρίτη

Δοκιμάσε επίσης να αλλάξεις πρίζα ή/και εναλλακτικα αν σου βρισκεται με ενα extra καλώδιο...

Πες μας αν υπαρχει καποιο προβλημα γιατι εχω παραγγειλει και εγω το ιδιο μοντελο απο το e-shop αν και δε νομιζω να παιζει ρολο το καταστημα απο το οποιο εγινε η αγορα

Συμφωνα με τους τεχνικους του πλαισιου δεν υπαρχει προβλημα. Ειναι (λενε) κλασσικος ήχος του μετασχηματιστή. Εκανα ενα "τεστ" στα λαπτοπ της δουλειάς στην εταιρία που δουλεύω και ασχετως μαρκας (μεταξυ turbo-x, f-siemens) όλα είχαν το ίδιο "προβλημα". Περιμένω οταν σου ρθει απο eshop να μου πεις αν εχεις το ιδιο προβλημα

ακομα και οι φορτιστες κινητων το κανουν αυτο ελαχιστα... εγω σε απολυτη ησυχια ακουω τον δικο μου.... :rolleyes:

Κανει ενα θορυβο αλλα ειναι ο φυσικος θορυβος που κανει ο μετασχηματιστης, μην το φοβασαι αυτο

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.