Jump to content

morpheusgr

Premium Members
  • Posts

    364
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

Everything posted by morpheusgr

  1. morpheusgr

    Αποτελέσματα: Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός 2022!

    Χρονια πολλα και καλες γιορτες!!! Εφυγε και το email
  2. Το Bitdefender (όπως παραδοσιακά κάνει τα τελευταία χρόνια) έβγαλε την καλή Black Friday προσφορά του για όσους δεν τσίμπησαν την και καλά Black Friday προσφορά των προηγούμενων ημερών. Πλέον δίνει όλα τα πακέτα στα 14,99€ για ένα χρόνο: https://static-hello.bitdefender.com/u/nrd.php?p=9zQUO5is29_65921_78015_1_2&ems_l=671770&i=1&d=NmVjN2E3NzUzYjgwOGYxNDk0MzdhNmNmMGY2MDY2MTg%3D|MTM1NjA3NQ%3D%3D|OXpRVU81aXMyOQ%3D%3D| Προσοχή κατά την παραγγελία να απενεργοποιήσετε το auto renewal για να μην σας κάνει ανανέωση τη συνδρομή σε ένα χρόνο στην κανονική τιμή. Από προεπιλογή το έχει ενεργό κατά την παραγγελία. Τι καλά που θα ήταν αν έβγαζε και την VPN σε αντίστοιχη προσφορά
  3. morpheusgr

    Προτάσεις για μητρική

    Δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι εξίσου δυνατοί ή όχι οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές, ανέκαθεν προτιμούσα την Intel όταν έψαχνα για επεξεργαστική ισχύ. Το μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για σχέδιο κτηρίων σε CAD και προσομοιώσεις στις οποίες το παρόν μηχάνημα (i5-750) ζορίζεται ιδιαίτερα και καθυστερεί ενώ για να τρέξει μια προσομοίωση χρειάζεται αρκετές ώρες. Έχω ως ανώτατο όριο τα 1500€ με στόχο να βγει ένα μηχάνημα που θα μπορεί να αντεπεξέλθει χωρίς προβλήματα για αρκετά χρόνια κρατώντας παράλληλα το κόστος όσο χαμηλά γίνεται. Για αυτό και θα κρατήσω μερικά μέρη από το παλιό μηχάνημα.
  4. Ψάχνω μητρική για να συνδυάσω με i7-6800K ή i7-6850K (δεν έχω καταλήξει ακόμα και θα εξαρτηθεί από τα € που θα βγουν τα υπόλοιπα). Θα μπουν όλα στο κουτί Thermaltake Element T που υπάρχει ήδη όπως επίσης και κάρτα γραφικών για την ώρα θα μείνει η Quadro K620 2GB που επίσης υπάρχει από προηγούμενο μηχάνημα (λογικά θα γίνει αλλαγή μέσα στο χρόνο με κάποια λίγο καλύτερη). Σκέφτομαι να το συνδυάσω με τον Corsair Force Series MP500 240GB για λειτουργικό και εφαρμογές οπότε θα πρέπει να είναι εφοδιασμένη με Μ.2 υποδοχή με υποστήριξη NVMe και να μπορεί να κάνει boot από αυτή. Το μηχάνημα δεν προορίζεται για παιχνίδια αλλά για σταθμός εργασίας οπότε χαρακτηριστικά για gaming ή ακόμα και τα χρώματα της μητρικής είναι τελείως αδιάφορα. Αρχικά, και λόγο του υψηλού κόστους αυτή τη στιγμή σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω δύο dimm ddr4 2400MHz των 8GB το καθένα με σκέψεις να πάει σε quad-channel όταν τα οικονομικά το επιτρέψουν και πέσουν και οι τιμές. Τι έχετε να προτείνετε για τα παραπάνω?
  5. morpheusgr

    Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός 2016

    Χρόνια πολλά και καλές γιορτές σε όλους!!!
  6. morpheusgr

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 4η

    Γιατί στο παρελθόν που είχα χρόνο να ασχοληθώ είχα κλέψει ιδέες από άλλα μέλη
  7. morpheusgr

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr - Εβδομάδα 2η

    Arial και από εμένα έτσι για να πρωτοτυπήσουμε...
  8. morpheusgr

    Διαγωνισμός - 13 Χρόνια TheLab.gr

    Χρόνια πολλά Labη! Εύχομαι πολλή χαρα-lab-η!!!
  9. morpheusgr

    Το νέο CryptXXX κλέβει passwords των θυμάτων > Lastpass Premium giveaway!

    Πάρα πολύ βολικό το LastPass, το χρησιμοποιώ μερικά χρόνια τώρα και με έχει βολέψει πάρα πολύ. Πλέον για τις διάφορες σελίδες χρησιμοποιώ κωδικούς από την γεννήτρια τυχαίων κωδικών που έχει το LastPass με μεγάλο μήκος και συνδυασμό όλων των ειδών των χαρακτήρων, επίσης δε χρειάζεται να θυμάμαι κανέναν κωδικό παρά μόνο τον κύριο κωδικό του LastPass για να έχω πρόσβαση σε όλες τις σελίδες από οποιαδήποτε συσκευή μου. Όποιος δεν το έχει δοκιμάσει να το κάνει τουλάχιστον μια δοκιμή, είναι βολικότατο.
  10. morpheusgr

    #labxmas2014 day 18 gift 30

    @DJD @RootX @Suedehead @.38-.45
  11. morpheusgr

    #labxmas2014 day 14 gift 22

    Πρωτεΐνη
  12. morpheusgr

    #labxmas2014 day 8 gift 13

    6 Αυγούστου 2012
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.