Jump to content



Απορία


himan83gr

Recommended Posts

Γεια σας. Έχω την εξής απορία: Έχω το laptop sony vaio PCG-FR215S και έχει για κάρτα γραφικών μία ATI Radeon 345 IGP. Στη σελίδα της sony οι τελευταίοι οδηγοί που δίνονται είναι του 2003. Χρησιμοποιώντας το filehippo updater μου βγάζει ότι υπάρχουν ανανεωμένοι οδηγοί για την κάρτα μου. Τους κατεβάζω και όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει μνμ ότι οι οδηγοί δεν βρίσκουν το κατάλληλο υλικό. Δοκίμασα να αλλάξω τους οδηγούς της κάρτας σε standard VGA Driver αλλά δεν μου δίνει τέτοια επιλογή το μενού των windows. Μου βγάζει μόνο τους οδηγούς της ATI. Δεν έχει δηλαδή την επιλογή Βασική τύποι οδηγών. Υπάρχει κάποιος τρόπος να τους αναβαθμίσω ή όχι? Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

αν δοκιμάσεις μέσω του device manager να κάνεις χειροκίνητα την ενημέρωση δεν δουλεύει;

Να πας δηλαδη στον device manager, να βρεις την καρτα, να επιλεξεις την "Ενημέρωση οδηγών" και από τις επιλογές που θα σου βγάλει να του ορίσεις εσύ την διαδρομή στην οποία θα ψάξει να βρει τους οδηγούς ;)

Λογικά έτσι θα δουλέψει, δοκίμασε και πες μας

:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.