Kenpachi Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 8, 2008 Καλησπέρα παιδιά σκέφτομαι να αναβαθμίσω τον υπολογιστή μου και έχω καταλλήξει στην παρακάτω σύνθεση:Cpu: Intel core 2 duo 8500 s775/3.16MB: Asus striker 2 formula (775,ddr2,780)Ram: DDr2 4gb kit reaper x 1000 mhzVga: albatron 9600 gt 512mbCpu cooler: scythe cooler ninja plus rev.bEpishs skeftome gia trofodotiko to enermax liberty 720 w.Dektes oles oi symboules kai protaseis:rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Καλή σύνθεση, αλλά για να μην μπλέξω με nforce chipset, θα πήγαινα σε Asus Rampage (X48) και vga 8800gt. Το infinity εννοείς, liberty υπάρχει μέχρι 620W. Πολύ τίμιο τροφοδοτικό, τώρα που μειώθηκε η τιμή του, θα σου έλεγα να το επιλέξεις. Τι ακριβώς θα κάνεις με τον Η/Υ? Την μητρική αυτή την προτιμάς γιατί έχεις το sli στην άκρη του μυαλού σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostas007 Μάϊος 8, 2008 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 παρε 8800GT 5-10 ευρω παραπανωτην ECS με τη ψυκτραρα παρε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Μάϊος 8, 2008 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 8, 2008 Ναι καλή η rampage αυτήν θα πάρω!! Την ecs δεν την έχει το πλαίσιο, να πάρω την mushkin??? Sli δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου μόνο άμα χρειαστεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 9, 2008 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Πάρε τηλ. και ρώτα σε ποια καταστήματα έχει ξεμείνει, υπάρχουν κομμάτια ακόμα σε stock! Αν είσαι γρήγορος, θα αμοιφθείς με την καλύτερη 8800gt by far... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Μάϊος 9, 2008 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Δυστυχώς η παραγγελία θα γίνει από πλαίσιο μέσω internet και θα πληρώσω όλη την αναβάθμιση με δόσεις μέσω πιστωτικής οπότε θέλω vga από τις διαθέσιμες στο site Μόνο το Enermax θα το αγοράσω με μετρητά από e-shop γιατί τα psu του πλαισίου είναι για τα μπάζα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimakos21 Μάϊος 9, 2008 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ακομα να αρχισετε να φτιαχνετε συνθεσεις με amd triple core? Αφου συμφερουν με χιλια.. Προχθες εβαλα εναν σε φιλο... Τα σπαει ασχημα.. Value for money .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lantzoipyrgos Μάϊος 9, 2008 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ναι καλή η rampage αυτήν θα πάρω!! Την ecs δεν την έχει το πλαίσιο, να πάρω την mushkin??? Sli δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου μόνο άμα χρειαστεί...Με την rampage και να θέλεις αργότερα δεν θα μπορείς να κάνεις sli,μόνο cf ελ[ιζω να το γνωρίζεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kenpachi Μάϊος 9, 2008 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Ναι το διαπίστωσα....Μήπως να πάρω ati τελικά??Αλλά η nvidia είναι γενικά πιο συμβατή ειδικά με τα linux που θέλω να εγκαταστήσω σαν δεύτερο λογισμικό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior-21- Μάϊος 9, 2008 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 9, 2008 Όχι. Πάρε rampage με 8800gt! Μια χαρά θα παίξει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.