Jump to content



ekpaidefteite.gr


fusion

Recommended Posts

H Ελληνική Κυβέρνηση, στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013 και με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υλοποιεί τη δράση e-κπαιδευτείτε η οποία αφορά στην επιδότηση της εκπαίδευσης και πιστοποίησης στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) και απευθύνεται στους πρωτεύσαντες φοιτητές των εισαγωγικών εξετάσεων 2006 και 2007 καθώς και όλους τους πρωτοετείς φοιτητές των ετών 2006 και 2007 που εμπίπτουν στην κατηγορία «Πάσχοντες από σοβαρές ασθένειες» (3%).

Οι δικαιούχοι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πιστοποιημένες γνώσεις σε βασικό, προχωρημένο και εξειδικευμένο επίπεδο στις Νέες Τεχνολογίες και στις Ψηφιακές Εφαρμογές, και θα επιχορηγηθούν με το 90% της συνολικής αξίας της εκπαίδευσης και πιστοποίησης, με μέγιστη επιδότηση τα 600€ ανά φοιτητή.

Η υλοποίηση της δράσης ξεκινά την 1η Ιουνίου 2008 και ολοκληρώνεται την 15η Νοεμβρίου 2008.

link

Φαινεται πολυ καλη κινηση, ειδικα για οσους σκοπευουν να ασχοληθουν με τα εξειδικευμενα πακετα Cambrigde/Vellum IT Certificates.:T:

Και ειμαι μεσα στο προγραμμα και ψηνομαι...

Ξερετε κατι παραπανω γι αυτες τις πιστοποιησεις?

Γιατι ετοιμος ειμαι για "Cambridge PHP – Web Authoring Professional".:happy2:

Link to comment
Share on other sites

Δεν δήλωνα και εγώ καμιά σχολή με χαμηλότερη βαθμολογία εισαγωγής. Τι το ήθελα το ΕΜΠ :cry:

Δεν ειναι ετσι φίλε.

Για μας κατι τετοια ειναι το βραβειο παρηγοριας για το *$#τει που μπηκαμε.

Δεν παυει να 'ναι μια πολυ καλη πρωτοβουλεια.:T:

Link to comment
Share on other sites

ενώ εμείς που μπήκαμε σε ΑΕΙ βλέπουμε προκοπή :p Ρε γμτ, γτ να μην είναι για όλους αυτά τα προγράμματα; Εμείς που μπήκαμε σε παλιότερα έτη, δηλαδής, στο κατούρι πηγαδίσαμε; :(

Link to comment
Share on other sites

Και δεν είναι μόνο αυτό, ας το κάνουν για όλους, απλό αυτός που δεν δικαιούται να πληρώνει μεγαλύτερο ποσοστό. Το ίδιο να κάνουν με τις επιδοτήσεις για laptops. Δλδ, φταίω να τελειώσω και να δηλώσω κανένα ΤΕΙ για να δικαιούμαι όλα αυτα?

Πάντως, ένα μπράβο τους αξίζει, μετά από τόσα χρόνια ξυπνήσαν και θέλουν να θέσουν κάποια υποτυπώση θεμέλια στο τομέα των τεχνολογιών.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.