Jump to content



DDR2 ρυθμίσεις


Aris137

Recommended Posts

Παιδιά προσπάθω να βρω στο φόρουμ ένα παρόμοιο θέμα αλλά προς το παρόν δεν τα καταφέρνω οπότε και ανοίγω αυτό το τοπικ ελπίζωντας να μην υπάρχει ξανά.έχω τις Geil 4-4-4-12 με τις πορτοκαλί κουβέρτες.Όταν τις εγκατέστησα το spd τις λειτούργησε με πολύ μεγάλα timings οπότε και πήρα την κατάσταση στα χέρια μου.Κάτι όμως μου φαίνεται δεν έχω κάνει καλά.Άφησα το bank cycle time στο auto και μου το βγάζει timing 24!!Σας παραθέτω μια photo..timingsyf6.th.png

Το 4-4-4-12 που βλέπουμε σε μια συσκευασία μνημών στις 4 πρώτες ρυθμίσεις (όπως φαίνονται και στο cpuid) δεν αναφέρονται?

Το tRc γιατί δεν συνηθίζεται να αναφέρεται σε τι ταχύτητες πρέπει να παίζει?

Link to comment
Share on other sites

Το ότι δεν γνωρίζω σε ποια ταχύτητα πρέπει να ρυθμίσω το bank cycle time(tRc).H ταχύτητα τους είναι οκ δεν αποτελεί πρόβλημα.Για το trc των μνημών δεν έχω καταφέρει να βρω ποια τιμή είναι ιδανική.Σε μητρική Μsi με 570ultra nvidia.

Link to comment
Share on other sites

τα timings σου ειναι οκ...το 24αρι ειναι νομιζω απο μαμα ετσι ρυθμισμενο...το 4-4-4-12 ειναι τα αλλα που ειναι σωστα...

Επισης εδωσες οσο ρευμα θελουν οι μνημες ? μεσω BIOS...:fun: ισως γινει καμια αλλαγη...αλλα δεν εχεις καποιο προβλημα...μια χαρα ειναι...:)

Link to comment
Share on other sites

τις είχε στο 1,9 και τις έβαλα 2,1.Δουλεύει άψογα τώρα!Για το trc το έψαξα και στο google και όσο πιο χαμηλό τόσο καλύτερο είναι (εδώ το είδα http://www.legitreviews.com/article/458/1/ )αλλά δημιουργεί περισσότερο ρίσκο για αστάθειες.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.