Jump to content



χρήση linksys wag354g σαν switch


deninho

Recommended Posts

Έχω το linksys wag 354g, το οποίο ως modem τα έχει φτύσει. Αποσυνδέσεις κλπ κλπ. Έχω και το baudtec του ΟΤΕ το οποίο αν και συγχρονίζει χαμηλότερα είναι σταθερότατο. Επειδή προς το παρόν δεν έχω χρήματα για καινούριο modem/router με 4 θύρες ethernet, σκεφτόμουν, αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το baudtec ως modem, να δίνει σήμα απ'ευθείας στο linksys, κι αυτό να το μοιράζει στους υπολογιστές. Γίνεται; Αν ναι, τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω, γιατί μόνος μου (στα τυφλά) δεν κατάφερα τπτ :hm:

Link to comment
Share on other sites

δε ξερω τι εξοδους εχει το baudtec (δεν αναφερεις καν μοντελο)

παντως το linksys δουλευει σα router ..αν του δωσεις μεσω ethernet internet σε μια απο τις 4 αντιστοιχες εισοδους , δινει στις αλλες 3

Link to comment
Share on other sites

σωστά, ξεχάστηκα :p Έχει έξοδο ethernet το baudtec.

Σε ευχαριστώ πολύ :) Το λάθος μου ήταν ότι έβαζα το καλώδιο από το baudtec στην είσοδο της γραμμής του linksys, κι όχι πάνω στο switch. Και πάλι σε ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

τιποτα...προσεχε ομως

αφου το baudtec ειναι router οπως και το linksys να ενεργοποιησεις σε ενα απο τα 2 το DHCP server αλλιως θα γινει μανταρα το network σου

???

κλεισε και τα 2 dhcp και βαλε ολες τις Ip χειροκινητα

υποθετω οτι και τα 2 εχουν class C 192.168.1.1

αλλαξε του ενος και καντην 192.168.1.2

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.