Jump to content



HTC P3450 του κουτιου.


nick_p

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια! Εχω στα χερια μου το ενλογο PDA καινουργιο στο κουτι του αχρησιμοποιητο.

ηρθε στα χερια μου απο μια μεγαλη επιδοτηση και το εχω και καθεται...κριμα ειναι... οποιος θελει να μου δωσει μια καλη τιμουλα ας με παρει ενα τηλεφωνακι στο 6976177921

Χαρακτηριστικά:

Λειτουργικό σύστημα: Windows Mobile 6 Professional

Eπεξεργαστής: TI OMAP 850, στα 200MHz

Μνήμη: 128 MB Flash ROM, 64 MB RAM

Οθόνη: Εσωτερική: 2,8" Transflective TFT-LCD 240 x 320 pixels

Τηλέφωνο: GSM/GPRS/EDGE Tri-band: 900, 1800, 1900 MHz

Διασύνδεση: Bluetooth 2.0, WiFi 802.11b/g

Περιγραφή

Αφήστε τα δάχτυλά σας να σας οδηγήσουν με το HTC Touch, το πρώτο τηλέφωνο στον κόσμο με επαναστατική, «έξυπνη» τεχνολογία αφής. Με εύχρηστη οθόνη αφής και εντυπωσιακό τρισδιάστατο interface, το HTC Touch με την πρωτοποριακή τεχνολογία TouchFLO κάνει τον χειρισμό της συσκευής σας ευκολότερο από ποτέ. Κομψό, «έξυπνο», λειτουργικό, το HTC Touch φέρνει στην άκρη των δαχτύλων σας έναν ολόκληρο κόσμο και σας ανοίγει νέους ορίζοντες στην επικοινωνία. Πλοηγηθείτε στο Διαδίκτυο με τον Internet Explorer, στείλτε και λάβετε τα e-mail σας από το Hotmail ή το Yahoo!, μιλήστε στο Messenger, ανεβάστε τις αγαπημένες σας φωτογραφίες στον δικό σας χώρο στο web μέσα από το Windows Live…οι επιλογές σας είναι πραγματικά απεριόριστες. Ιδανικό για ψυχαγωγία, το HTC Touch σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια και να δείτε τα αγαπημένα σας βίντεο μέσα από την ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών πολυμέσων που διαθέτει. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβάσετε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε βίντεο, τραγούδια και φωτογραφίες με την κάρτα μνήμης microSD 1GB που περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

http://www.shop21.gr/product/product.hel.asp?pfid=27159&prid=27838 εδω θα βρειτε το φθηνοτερο της αγορας..

link με πληροφοριες--->> http://wiki.modaco.com/index.php/HTC_Elf

post-3639-1416073581,4574_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.