Jump to content



τι να διαλέξω?


Amadeus7

Recommended Posts

Θέλω να μου προτείνετε ένα πακέτο μίας εταιρίας που να περιέχει και adsl και τηλέφωνο (αριθμό). Θέλω να φύγω τελείως από τον οτε και να μην πληρώνω σε αυτόν ούτε πάγιο. έως τώρα πλήρωνα συνολικά 45-50 ευρώ το μήνα οπότε θέλω κάτι πολύ φθηνότερο. στην περιοχή μου δεν υπάρχει κανένα ιδιόκτητο δίκτυο άλλης εταιρίας οποτε δε νομίζω να μπορώ να έχω ταχύητες 24mbps. έχω ακούσει για ένα πακέτο της vodafone που είναι γύρω στα 35ευρώ το μήνα. παρακαλώ όποιος ξέρει και μπορεί ας με βοηθίσει γιατι αυτή την περίοδο δεν έχω ιντερνετ και θέλω σύντομα να βάλω.

Link to comment
Share on other sites

Επειδη και εγω σκευτομαι να κανω ενα 2 σε 1 (adsl+τηλεφωνο) ειμαι για το conn-x talk...γιατι οσο ναναι ειναι οτε..ας ειναι και λιγο ακριβοτερος..

Σκευτομουν για Forthnet DoublePlay αλλα λεγεται οτι ειναι χαλια και οτι κανει disconnect καμια φορα απο το internet...δηλαδη γενικα οτι το internet ειναι χαλια..επισης και η εξυπηρετηση πελατων...

αληθευει ? ξερετε ?:look:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ είμαι στο Forthnet Economy πάνω σε ιδιόκτητο.

Συνχρονίζω στα 17, 18 το πολύ, και κατεβάζω με max 1,7-1,8.

Εξυπηρέτηση είναι ανάλογα με τι ώρα θα πάρεις. Έχω περιμένει απο μερικα δευτερόλεπτα μέχρι και 10'.

Link to comment
Share on other sites

@tomtoub εχεις διακοπες στο internet? δηλαδη να τρωει φλασιες και να κλινει ? και να θελει restart το pc για να ξανασυνδεθει ?:innocent: γιατι επειδη ειμαι και εγω σε ιδιοκτητο (περιστερι) θα μπορω (λογικα) να εχω τετοιες ταχυτητες...και να γλυτωσω 15-20 ευρω που θα εδινα παραπανω για ΟΤΕ :turn:

Link to comment
Share on other sites

Μπα, πολύ σπάνια.

αυτο ειναι που με αγχωνει...δεν θελω μπελαδες...θα ειναι το κατεβαστιρι 24/7 ανοιχτο..και θα κατεβαζει απο το rapid...αμα ειναι να τρωει φλασιες και να κλινει αστο...:computer:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.