Jump to content



Commodore Gaming


Dante80

Recommended Posts

Για όσους θυμούνται την θρυλική Commodore (σνιφ!), σήμερα το trademark της έχει σπάσει ανάμεσα σε 2-3 εταιρίες. Μια από αυτές είναι η commodore gaming, αγγλική εταιρία συναρμολόγησης υπολογιστών που προσφέρει high end συστήματα σε τρομακτικά τσιμπημένες τιμές.

Ένα χαρακτηριστικό όλων των συστημάτων της Commodore gaming είναι το C-Kin, ένα σύστημα βαφής εξωτερικά των case της σε πραγματικά καταπληκτικά σχέδια και χρώματα. Τα οποία μάλιστα είναι (με το αζημίωτο βέβαια) εναλλάξιμα ώστε αν βαρεθείς κάποιο να πας στο επόμενο.

Έτυχε να πάω Αγγλία πριν λίγο καιρό και να δω ένα τέτοιο κουτάκι από κοντά, το οποίο και είχε αγοράσει φίλος Έλληνας τρελαμένος από την εποχή του C64. Πραγματικά άλλο να το βλέπεις σε photo και άλλο από κοντά, δεν μιλάμε για απλό βάψιμο της πλάκας αλλά για καταπληκτική δουλειά, με το panel σε μερικά σημεία να είναι και ανάγλυφο.

Συνολικά το C-kin προσφέρει 252(Ο_ο) διαφορετικά σχέδια για τα συστήματα της Commodore Gaming, μερικά από τα οποία προέρχονται από γνωστούς καλλιτέχνες. Τα Custom Panels δεν πωλούνται ξεχωριστά βέβαια, πρέπει να αγοράσεις και υπολογιστή μαζί. Και σε τιμές που μόνο αν είσαι ολίγον κουνημένος στο μυαλό θα πλήρωνες...lol.gif

Αλλά, ρίξτε μια ματιά, πραγματικά αξίζει τον κόπο σαν οφθαλμόλουτρο. thumbsup1.gif

http://www.commodoregaming.com/pcsho...t+is+Ckin.aspx

http://www.commodoregaming.com/pcsho...n+Library.aspx

Το αγαπημένο μου πάντως, είναι αυτό...worthy.gif

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.