Jump to content



Antivirus για Server based windows


webhunter

Recommended Posts

Τελευταία είχα ένα σημαντικό πρόβλημα ασφαλείας στο server του σπιτιού και το Clamwin δεν κατάφερε να με προστατεύσει. Προσπάθησα να κάνω κάποιες διορθώσεις μεταφέροντας το δίσκο στον κανονικό μου υπολογιστή και σκανάρισμα με kaspersky, δούλεψε για 1-2 μέρες, αλλά το πρόβλημα δεν διορθώθηκε. Έτσι πέρασα ξανά το λειτουργικό, κοίταξα όλα τα αρχεία στους υπόλοιπους δίσκους για ίους, και τώρα πριν συνδέσω ξανά το server στο internet θέλω πρώτα να του περάσω καλό antivirus.

Έχετε κάτι να προτείνετε?

Υ.Γ. Έχω υπόψη τις corporate εκδόσεις όλων των γνωστών AV, αλλά το θέμα είναι πιο είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσεις. Α, και θα με ενδιέφερε και η πρόταση για σουίτα ή ξεχωριστό firewall, μιας και το Zone Alarm, απαιτεί πολύ προσοχή και μου κλείνει συνδέσεις χωρίς να το ξέρω (μιας και ελέγχω το μηχάνημα με remote control)

Ευχαριστώ πολύ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.