Jump to content



Κάτι δεν πάει καλά με το MOHA


sofos1990

Recommended Posts

Έχω εγκαταστήσει το game όλα κανονικά, αλλά μετά από κάποια λεπτά(περίπου λίγο μετά την αρχή της πρώτης πίστας) κολλάει και η οθόνη μαυρίζει,το pc δεν κάνει restart και πατάω το κουμπί της μητρικής για να ξαναξεκινήσει.Μόλις κατέβασα τις αναλύσεις και έβαλα τα πάντα στο low το παιχνίδι απλώς κόλλησε μετά από περισσότερη ώρα(περίπου στην μέση της πρώτης πίστας).Μια από τισ φορές που μου έχει τύχει αυτό κατάφερα να βγώ στην επιφάνεια εργασίας και είδα ένα μήνυμα το οποίο είχε ένα θαυμαστικό μέσα σε ένα κίτρινο τρίγωνο δεν πρόλαβα να διαβάσω ακριβώς τι έλεγε πάντως αναφερόταν σε πρόβλημα της κάρτας γραφικών.Γιατί γίνεται αυτό φταίει το παιχνίδι ή η κάρτα;;Πάντως πληρώ όλες τις προθποθέσεις για να παίξω το game.Τί να κάνω;;

Link to comment
Share on other sites

sofos νομιζω οτι πρεπει να κατεβασεις ενα utility της nvidia για ειναι συμβατο τα παλια games με τις καινουργιες καρτες γραφικων.

δεν ξερω αν αυτο ομως θα σου λυσει το προβλημα,γιατι σε εμενα δεν ξεκιναγε καν το παιχνιδι και με το utility αυτο το

παιχνιδι επαιξε κανονικα.

το προγραμα αυτο λεγεται nHancer.

Link to comment
Share on other sites

Εντάξει παιδιά το πρόβλημα λύθηκε. Ξαναεγκατέστησα το παιχνίδι και όλα ΟΚ.Όσο για το παιχνίδι έχει ωραία γραφικά αλλά είναι πολύ μικρό σε 6 ώρες με ολιγόλεπτα διαλλείματα για ξεκούρασξ το τερμάτισα.Όπως να 'χει πάντως ευχαριστώ για την βοήθεια!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.