Jump to content

Αναβαθμηση?Αξιζει τωρα?

Pegassus

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδες,ειμαι σε μεγαλο διλλημα αυτη τη στιγμη εν οπση του warhammer online καθως και diablo 3,starcraft.

Το διλλημα μου ειναι αν χρειαζεται στην παρουσα φαση να κανω μια σημαντικη αναβαθμηση(το info του pc μου ειναι στο signature) για το λογο οτι εχουν ακουστει ολα αυτα για τους i7 και τις new mobos kai ddr3...

Αυτα που πιστευω οτι ειναι αναγκαια να αλλαξω ειναι το mobo μου το οποιο ειναι αθλιο mini atx+RAM οι οποιες ειναι gtp γιατι θα χω και προβλημα με τα vista 32 που χω τωρα+CPU το οποιο ειναι το πρωτο dual core που κυκλοφορησε μετα τα P4+Case που ειναι μονο για mini atx+ισως καλυτερο psu εφοσον το παρον μου δεν ειναι αρκετο.Συγκεκριμενα θα με βοηθουσε πολυ να ακουσω τι προτεινετε γιατι δεν μπορω τελικα να καταλιξω μονος μου.Διαθετω 600-700 ευρω.

P.S θελω να ασχοληθω με το overclock του cpu/vga/ram αν αυτο μονο βεβαιως μου βελτιωσει την αποδοση αυτων των games στα full graphics παντα (resolution 1980x1200 βαρυυ..)+με επεξεργασιες ηχου/εικονας δεν εχω ασχολιθει ποτε.

P.S Θελω το pc να ναι μια χαρα και για τα επομενα 2-3 χρονια

ευχαριστω εκ των προτερων=)

Τα parts που σκεφτομαι να εβαζα ειναι:

Case. Cosmos S

Mobo. Asus Rampage Formula

Cpu. Intel E8500

Ram.Corsair 4gb 800mhz 6400

ολα αυτα με 638 ευρω,αξιζει για τωρα?

Φίλε το pc το παίρνεις όταν το χρειάζεσαι, ούτε νωρίτερα, ούτε αργότερα. Ανα πάσα στιγμή η αναβάθμιση αξίζει αρκεί να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις. Μιλας για D3 (αν βγεί θα βγεί τέλη 2009/2010) , για SC2 (2009 και βάλε). Το pc που έχεις στο sig είναι ΟΚ για τώρα. Η συμβουλή μου θα είναι να περιμένεις με την αναβάθμιση μέχρις ότου βγεί κάτι που θα μπορείς να το αξιοποιήσεις μαζί. Να πιάσουν και τα λεφτά σου τόπο δηλαδή.

Η αναβάθμιση είναι μεγάλη φαγούρα, αν σου μπεί στο μυαλό δεν βγαίνει εύκολα, απλά να θυμάσαι, στην αγορά υπολογιστών δεν κάνουμε κίνηση ούτε νωρίτερα ούτε αργότερα.

Για i7 πάμε από Νοέμβριο και αν. Επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία, αλλά φήμες έτσι το χουν.

Και Diablo III μην περιμένεις πριν τα χριστούγεννα.

:)

intel+IMC αφήστε μία γενιά τσιπάκια να περάσει για να πάρετε

ας κάνουν το troubleshooting οι καμμένοι και μετά αγοράστε φθηνά και αξιόπιστα

αναβάθμιση μια χαρά συμφέρει

στη μητρική που έχεις βάζεις τον επεξεργαστή που θές και τη μνήμη και είσαι άρχοντας

γιατί να αλλάξεις μητρική και κουτί?

άλλιώς παίρνεις μία αερόψυκτρα και κάνεις λίγο οβερκλοκ ;)

πάει τουλάχιστον 3γίγα ο Ε6300

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.