Jump to content

Teodor_ch

Premium Members
  • Posts

    2.040
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    2

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Μή ορισμένο

Πρόσφατοι Επισκέπτες

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Teodor_ch's Achievements

  1. Teodor_ch

    Corsair MP600 PRO NH 2TB SSD Review

    Είχα στείλει Ελλάδα μερικούς απο novatech αν θυμάμαι καλά Και εγώ έχω έναν και δουλεύει ακόμα μια χαρά. Προσωπικά έχω σταμπάρει αυτόν στο λινκ που νομίζω έχει πολύ καλό value/money. Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR
  2. Αν κόψεις το χέρι απο το υπόλοιπο σώμα θα νομίζεις ότι είναι αντρικό. Μάλλον το ασπρόμαυρο έκανε χειρότερες τις τρίχες
  3. Λάθος φωτισμός νομίζω. Σκιές στο πρόσωπο. Και δε ξέρω αν με το φώς θα έφτιαχνε και το ρούχο.
  4. Teodor_ch

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Για αυτό το λόγο που λές και επειδή ανα τεμάχιο τα παραπάνω ελαττώματα διαφέρουν, θα ήθελα να έχω το δικαίωμα επιστροφής χωρίς δικαιολογία όπως ορίζει ο νόμος (αν τελικά το ορίζει!). Είμαι αχάριστος? Στα καταστήματά τους δε μπορώ να κάνω εύκολα δοκιμή γιατί πειράζουν και τις ρυθμίσεις και προμοτάρουν τα μοντέλα που θέλουν. 800 ευρώ για τηλεόραση θεωρώ πολλά λεφτά και δεν είμαι διατεθειμένος να τα πετάξω χωρίς να είμαι ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα. Στην τελική. Μπορώ να την αγοράσω απο το ίντερνετ, να τη δοκιμάσω στο σπίτι και για οποιονδήποτε λόγο δε μου αρέσει να την επιστρέψω και να πάρω τα λεφτά μου πίσω? ΥΓ. Δεν έχω καμία διάθεση να κάνω βόλτες 50άρα τηλεόραση 30χλμ μακριά που είναι και το κατάστημα, κουβάλημα, πακετάρισμα κλπ.
  5. Teodor_ch

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Μάλλον δεν θα βάλω άτοκες για να είμαι σίγουρος. Απο εδώ http://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_en.htmhttp://europa.eu/youreurope/citizens/shopping/shopping-abroad/returning-unwanted-goods/index_en.htm Διαβάζω αυτό: Που εντάξει είναι λογικό. Αλλά ποιός καθορίζει εάν το κάνω για "free use" ή όχι? Ο σκοπός είναι να εξετάσω το κομμάτι που μου έτυχε και να δώ αν έχει κάποιο ελάττωμα. Και επειδή δε μιλάω για ελάττωμα να μήν ανοίγει αλλά καμμένα pixels, clouding και άλλα προβλήματα των τηλεοράσεων που το service συνήθως ΔΕΝ αναγνωρίζει, θα μπορώ να κάνω χρήση του δικαιώματός μου?
  6. Teodor_ch

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Θέλω να πάρω αυτή http://www.e-sakelaris.gr/tileoraseis-bravia-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/sony-bravia-46-50-/kdl-50w815bs-sony-bravia-smart-wifi-300hz Στους τρόπους πληρωμής δεν λένε άτοκες http://www.e-sakelaris.gr/payment-options Αλλά απο το κατάστημα τις δίνουν. Επειδή θέλω τα δικαιώματα internetτικής συναλλαγής αν ζητήσω αντικαταβολή και παραλλαβή απο το κατάστημα τελικά τί θεωρείται η συναλλαγή? Μου τη βίδωσε γιατί μου είπαν ότι αν την πάρω και τις πρώτες 7 (και όχι 14) μέρες αποφασίσω ότι δε μου κάνει (για τα κλασσικά προβλήματα των LED/LCD) δε τη δέχονται πίσω!
  7. Teodor_ch

    Δικαιώματα καταναλωτή

    Στη τελική για να είσαι σίγουρος, αγόρασε τα υλικά απο το φίλου σου και πήγανε στο εξουσιοδοτημένο που θα γνωρίζουν και τυχόν ανακλήσεις/αναβαθμίσεις.
  8. Teodor_ch

    Online συναλλαγές και ασφάλεια

    και όλα αυτά για τον ΚΥΡΙΟ λογαριασμό! εκεί που αφήνουμε τα ψίχουλα... όχι για τους συνδεδεμένους
  9. Teodor_ch

    Online συναλλαγές και ασφάλεια

    Υπάρχει offline POS ακόμα? Και δέχεται την κάρτα? ΑΤΜ άλλης τράπεζας πιστεύω δε θα αφήσει. Εδώ έγινε έμβασμα απο Αγγλία και σε 5' είχε έρθει email ότι μπήκαν τα χρήματα (όχι άμεσα διαθέσιμα όμως).
  10. Teodor_ch

    Online συναλλαγές και ασφάλεια

    Επίσης, αν δεν απατώμαι τα χρήματα της πιστωτικής δεν είναι δικά μας αλλά της τράπεζας. Θα πρέπει η τράπεζα να αποδείξει ότι τα τραβήξαμε εμείς για να μας υποχρεώσει να τα δώσουμε. Για αυτό θεωρώ και τη πιστωτική πιο ασφαλής. Νομίζω το είχα διαβάσει πριν 10 χρόνια στην Αγγλία. Δεν είμαι σίγουρος αν ίσχυε ή ισχύει.
  11. Teodor_ch

    Online συναλλαγές και ασφάλεια

    [MENTION=173]Wizard![/MENTION] Μήπως μπερδεύεσαι με το δικαίωμα να αυξήσεις προσωρινά το ημερήσιο όριο ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ (phone banking με ένα σωρό ερωτήσεις εξακρίβωσης στοιχείων)? Το ίδιο ισχύει και για online αγορές και μου είχε τύχει σε έκδοση αεροπορικών εισιτηρίων. Και επειδή δε ξεχνώ απο πού ξεκινήσαμε στο ξαναγράφω γιατί ξεχάστηκε... Άλλο ο κύριος και άλλο ο συνδεδεμένος. Πήγαινε σε μία τράπεζα και ρώτα.
  12. Teodor_ch

    Online συναλλαγές και ασφάλεια

    Για αυτό ακριβώς στον κύριο και ΜΟΝΟ συνδεδεμένο έχω 136 ευρώ. Τα εκατομμύρια τα έχω σε άλλους λογαριασμούς και κάνω τις μεταφορές μέσω web banking όποτε χρειάζομαι. Της κυρίας της είχαν κλέψει ΚΑΙ το πιν ΚΑΙ την κάρτα ΚΑΙ δεν το είχε δηλώσει. Πρόβλημά της. Και μάντεψε (επειδή ψάχνεις για φαντάσματα) αυτό θα είχε γίνει είτε είχε δώσει την κάρτα στη google είτε όχι!!!!! Επίσης πληρωμές πάνω απο ένα ποσό (πολύ πιο κάτω απο 5.000) γίνονται ΜΟΝΟ μέσω τραπέζης. Οπότε αυτό με το ημερήσιο μου βρωμάει, άσχετα που δε με αγγίζει.
  13. Teodor_ch

    Online συναλλαγές και ασφάλεια

    Βλέπεις ότι δε ξέρεις? Μόνο με τον κύριο λογαριασμό υπάρχει σύνδεση για κλοπή χρημάτων. Για να μπορέσουν να κλέψουν απο τους υπόλοιπους χρειάζονται και το ΡΙΝ και γίνεται ΜΟΝΟ μέσω ATM της Πειραιώς. Δηλαδή σε έχουν κλέψει πρίν τη google. Επίσης σε οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση η τράπεζα μπλοκάρει την κάρτα και σε παίρνουν τηλέφωνο. Επίσης βάζεις alert και ενημερώνεσαι στο 1" τί γίνεται. Έλεος! Συναντάω καθημερινά άτομα που νομίζουν ότι τους παρακολουθούν
  14. Teodor_ch

    Android Apps

    Έχεις δίκιο. Αυτό που κάνω 3 χρόνια αν όχι παραπάνω δε το ξέρω. ΤΙΡ: Μόλις φέρεις το android στα μέτρα σου αγόρασε ένα windows phone
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.