Jump to content



Μηχανοκίνητος Αθλητισμός


astrolabos

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

πιστευω οδηγοι οπως ο αλονσο,χαμιλτον,κιμι,φελιπε,βετελ ειναι πολυ καλυτεροι του.εαν καποιος απο τους τρεις παραπανω πρωτους που ανεφερα ειχε το μονοθεσιο του θα ειχε εξασφαλισει το πρωταθλημα πολυ πιο πριν.

btw,δικη μου αποψη παντα:hug:

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

ειναι πολυ καλυτεροι του δηλαδη πιο γρηγοροι ;

οσο για το μονοθεσιο, σιγουρα εχει τον πρωτο λογο αλλα μου λες οτι ρενο μκλαρεν κ φερραρι δεν εχουν καλα μονοθεσια. Δεν ειναι προβλημα της μπρον κ του μπατον ομως, ας δουλευανε, κ οι οδηγοι τους ας ηταν αντιστοιχα σταθεροι.

:)

Link to comment
Share on other sites

το πρωταθλημα το κερδισε στους 6 πρωτους αγωνες, οταν η μακλαρεν και σκουντερια υπολιπονταν 2 δευτερα της μπρον.δεν ειχε αντιπαλο.τι εκανε απο κει και επειτα?

Link to comment
Share on other sites

ενω οι αλλοι τι κανανε; πηρανε 10 βαθμους παραπανω, οταν ηταν ηδη 50 πισω...δεν ξερω που ακριβως διαφωνουμε παντως, εγω πιστευω οτι ειναι ανετα ενα 80% το μονοθεσιο και ενα 20% ο οδηγος, και ισως λεω και πολλα -πιτ,στρατηγικες π.χ.-

ξαναλεω παντως οτι σταθεροτητα>ολα τα αλλα, σε ολα τα αθληματα. το οτι μεχρι τωρα τερματισε σε ολους τους αγωνες εκτος απο εναν στους βαθμους δειχνει πολλα. Δες αντιστοιχα χαμ-ραι-αλο, ναυαγιο σκετο ειναι ολοι τους.

Τελος, η βαθμολογια για αυτο ακριβως φτιαχτηκε και δε βγαινει ο πρωταθλητης απο ταχυτερους γυρους-αναποδα-παντιλικια-κτλ. Ουτε εμενα με τρελαινει ο μπατον αλλα οπως ολοι στην Φ1 ειναι τοπ οδηγος. Και φανηκε οταν η φερραρι εβαλε τον δοκιμαστη ή οτι ηταν και το παλικαρι δεν μπορουσε.Ηξερε να οδηγει καλα, γρηγορα κτλ, αλλα οχι φ1 σταιλ.

Link to comment
Share on other sites

61 + 28 ειναι :p

Θα συμφωνησω οτι αργισε να το παρει.Απλα ενας καλος οδηγος ειναι σε ενα πολυ καλο μονοθεσιο.Εδω κοντεψε να παρει πρωταθλημα ο μπαρικελο ρε..

αλονσο που τους χρειαζετε.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

νταξει, εννοω οτι ηταν ******* το κλιμα, απ την πτωση στο warmup μεχρι τα γαντια στους θεατες, ο πεντροσα να εχει σκαρφαλωσει στα λαστιχα τα ευχαριστω των 2 αμερικανων, το δικαβαλο επειδη του τελειωσε η μπετζινα και φυσικα οι σαμπανιες στα μωραααααααα

Έγινε επεξεργασία από astrolabos
Ήταν **** το κλίμα το **** και ο γάιδαρος και ψόφησε :p (Υ.Γ. Προσοχή στις εκφράσεις σας)
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

δεν ειναι προδοτης.αν και δεν τον πηγαινα ποτε,ειναι ενας επαγγελματιας που κανει την δουλεια του.να οδηγει ενα μονοθεσιο.τωρα αν αυτο ειναι ferrari η ειναι mercedes δεν εχει καμια σχεση.

ο sumι επεστρεψε στην f1 ο raikonen πληρη χρονια στο wrc mε citroen.οτι να ναι!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.