Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

Μην έχετε αυτό μέσα σας. Αφιέρωση στον Παυλή ήταν. Κι ο Γκερέιρο (αυτός δεν είναι ο μελαμψός που φαίνεται σε ορισμένες φωτογραφίες?) από δίπλα, τον κοιτάει έτσι παραξενεμένος, γιατί δεν του είχε πει πως θα πανηγυρίσει, για να το κάνουν μαζί.

Link to comment
Share on other sites

Πέραν του ότι ο νεανίας τούτος απλά κλωτσάει μια μπάλα και πληρώνεται περισσότερο και από πιλότο πχ, δεν ήξερε φαίνεται ότι μόλις το κάνει, θα ενωθούν όλα τα "σοβαρά" blogs και τα forums του Ελληνικού γίγνεσθαι να τον διαλύσουν. Ειδησεογραφικά και μη.

Πάντως καλά του κάνουν. Επιβεβαιώνεται τελικά ότι μετά από κάθε αγωνιστική θυσιάζει 7 λαθρομετανάστες στο πάρκο της Νέας Φιλαδέλφιας, κοιμάται αγκαλιά με αφίσες του Γκέμπελς, διαβάζει τον "ΑΓΩΝ ΜΟΥ" ΠΡΙΝ από τα παιχνίδια για να πάρει δύναμη, χαστουκίζει όποια ψευτοκουλτουριάρα αριστερή με τσιγάρο στο χέρι βρίσκει στο δρόμο και στο δεξί του @ έχει τατουάζ τη σβάστιγκα.

Αν έχετε προσέξει δε, πως προσπαθεί να δαγκώσει από την μύτη κάθε έγχρωμο αντίπαλο που βρίσκει μέσα στο γήπεδο! Σκέτη φρίκη, ξυπνάει μνήμες του ολοκαυτώματος!

Στη λίμνη, στη λίμνη, με βαρίδια στα πόδια...όπως λέγανε οι Ελβετοί στον Αστερίξ.

Περιμένουμε να σκάσουνε μύτη τώρα και τα αντιφασιστικά σωματεία του εξωτερικού που ενδιαφέρονται για το καλό της πατρίδας μας.

Έλα παιδιά. Προχωράτε. Δεν έχει τίποτα άλλο να δούμε εδώ εκτός από την υποκρισία μας.

Αύριο παίζει και η LAZIO. Πρέπει να ετοιμαστούμε για πιθανό συμβάν και εκεί τώρα που ο σύντροφος Κατίδης έδειξε το δρόμο...

Link to comment
Share on other sites

Νταξει βλακειες λεει οτι δεν το ηξερε κτλ...

υπευθυνος για τις πραξεις του πρεπει να ειναι και να αφησει τις βλακειες.

αλλα λιγο υπερβολικο κοβω το ντορο και τις αντιδρασεις...

Link to comment
Share on other sites

@xerο

Κοίτα αν εσύ θεωρείς ότι έχουν λυθεί όλα τα προβλήματα της υπό βιασμό 24/7 Ελληνικής κοινωνίας και ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ από τα ΜΜΕ, τότε ναι, να ασχοληθούμε και με τσογλάνια τύπου Κατίδη, Μήτρογλου κτλ. Καλά του κάνανε και ίσως και είναι και λίγο.

Αλλά εγώ δεν νομίζω να έχουν λυθεί, οπότε καλό θα είναι μέχρι τότε "προοδευτικοί" ντεμέκ, και "ΜΜΕ" να αφήσουμε τα OSCARS "αγανάκτησης" για αυτούς που τα αξίζουν.

ΥΓ. Τα σωματεία του εξωτερικού ακόμα να παρέμβουν;

edit: http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/381609-bre-oyst-dithen-dimokrates

Το ρεζουμέ δλδ. (εξαιρώντας την τελευταία παράγραφο που μιλάει για οργανωμένους, Χατζηχρήστους, Original κτλ.. Δηλαδή για έννοιες που περιλαμβάνουν μέσα τους την λέξη ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΣΜΟ. Καταδικάζουν αυτοί την ΒΙΑ δλδ, έλα μουνi στον τόπο σου)

Έγινε επεξεργασία από Snips
Link to comment
Share on other sites

resaltomag // . - ...

Όταν ολόκληρη η ελληνική κοινωνία στενάζει κάτω από τις σύγχρονες ερπύστριες του φασισμού και το σύνολο, σχεδόν, των κομμάτων έχουν μεταβληθεί σε «ερπύστριες» του 4ου Ράιχ, είναι τουλάχιστο αστείο να γαυγίζεις με τέτοια λύσσα για έναν ποδοσφαιριστή ενός ΣΑΠΙΟΥ ποδοσφαίρου των «μαφιών» και «νονών»…

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.