Jump to content



Ch.L-UEFA, & ΝΒΑ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις (SportsLab)


astrolabos

Recommended Posts

E καλα μην το παρατραβας με τους δημοσιογραφισκους...

Δηλαδη στην απεναντι οχθη που οποιοσδηποτε φορεσει φανελα με το 23 ξαφνικα τον εχουνε ολοι σαν τον νεο Air ειναι καλυτερα τα πραγματα??? Κι εκει φουσκωνουνε τα μυαλα οι δημοσιογραφοι και μαλιστα πολυ περισσοτερο απο εδω.

Γιατι εκει περα ειναι μπιζνα και το προιον ΠΡΕΠΕΙ να εχει παντα καποιον νεο Air/Magic. Αντιθετα εδω, "ο νεος Νικ" ειναι θεμα καλης πορειας της Εθνικης, με την οποια ετσι κι αλλιως κανεις δεν ασχολειται καθως ολοι ασχολουνται με τους αμπαλεους του 2004 και την μεταγραφη του Σισσε.

Απλα εκει υπαρχουνε οι υποδομες και μπορει ο νεος Air να γινει καλυτερος. Ουκ ολιγοι παντως σε ολες τις χωρες ξεκινανε σαν "ο νεος ΧΧΧ" και μενουνε εκει...

Nαι ρε συ αλλά μέτρα ποσους Έλληνες παίκτες έχουμε χάσει με τέτοιες π...

Πόσοι από τη χρυσή εθνική ομάδα εφήβων έκαναν την πορεία που έπρεπε (αναλογικά με το ταλέντο τους).

Δυστυχώς εδώ το παιδί μένει ταλέντο μέχρι να γεράσει απέναντι δε μένει τάλεντο εξελίσσεται έστω και λίγο

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν τον θυμάμαι σαν παίκτη (μόνο ένας είναι ο PG που πραγματικά με τρελαίνει στο NBA), τα στατιστικά του δείχνουν ότι είναι πολύ καλός παίκτης, και το βλέπω δύσκολο.

Ο Σόλωνας θα μας διαφωτίσει για την αξία του :p

Link to comment
Share on other sites

Εχει ενα μειονεκτημα ειναι 1,75 αλλα οπως ξερουμε πηρε τα καρφωματα...ο τυπας ειναι παικταρας...εχει απιστευτο σουτ και ειναι εξαιρετικα γρηγορος...

Μακαρι να ερθει αλλα και παλι δεν ειναι Ευρωπαιος...:(

Link to comment
Share on other sites

Δεν ασχολουμαστε με τους Knicks...

Αμα ητανε καλος παικτης θα ειχανε καλυτερη πορεια η Spike Lee Knicks... :p

Τωρα με την φραση "για ευρωπη, καλος ειναι μωρε..." δεν πας πουθενα :haha:

Link to comment
Share on other sites

Ασε μας μωρέ...

"Τρέλα κάποιων ρομαντικών"...."Ιστορικός σύλλογος" κτλ. Ομαδα σου είναι, με τα νερά της θα πας. Στην θέση του Ηλισιακού θα μπορούσε να είναι άλλη Χ,Υ ομάδα και ο Ηλισιακός με την σειρά του θα μπορούσε να είναι "μεσα" στα κόλπα.

Παρατήστε ρε ποδόσφαιρα, μπάσκετ και άλλα τέτοια παραμύθια. Ούτε με αθλητισμό έχουν κα κάνουν σχέση ούτε με τίποτα. Παρά μόνο με λεφτά. Το "μεράκι" είναι μέχρι την στιγμή που θα φύγεις από την αλάνα και θα πατήσεις στο πόδι σου σε οργανωμένο γήπεδο. Μετά γίνεται επιχείρηση.

Τα γήπεδα τα γεμίζουμε, το μυαλό μας είναι ακόμα κενό....

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.