Jump to content



Απορία για σύνθεση στο Πλαίσιο


blkik

Recommended Posts

Θέλω να συνθέσω ένα φτηνό μηχάνημα για μια φίλη που μου το ζήτησε

Λόγω κόστους(max 700€ με οθόνη, ηχεία κλπ λοιπόν έβαλα το Ε5200 επεξργαστή της Intel.

Σκεπτόμενος λοιπόν να βάλω μια καλή μητρική γύρω στα 80€ είπα να βάλω κάτι σε p45/p43. Έλα όμως που δεν με αφήνει οι μόνες διαθέσιμες είναι σε G31,p35,750i,x38 δηλαδή ή των 30-40€ ή 70-80 με nvidiia ή πάνω απο 120€

Ενω έχει μητρικές με p45/p43 όπως η Αsus p5QL που στο site της τον υποστηρίζει τον Ε5200 δεν με αφήνει να τις επιλέξω στην σύνθεση αφού είναι κόκκινες.

http://support.asus.com/cpusupport/cpusupport.aspx?SLanguage=en-us&model=P5QL-E

Είναι λάθος του site ή δεν είναι καλός ο συνδυασμός?

Link to comment
Share on other sites

Καντα add στο καλαθι και καντα παραγγελια απο εκει και αμα θες να στο συναρμολογησουν γραφτο στα comments. Απο εκει που πας ουτε εχει ολα τα κομματια + αυτο που ειπες.

Link to comment
Share on other sites

What he said. Στην θεωρία, αυτό το σύστημα υπάρχει στο πλαίσιο για να μην βάλει μη συνεργαζόμενα εξαρτήματα κατά λάθος ο χρήστης. Στην πράξη, είναι μια μεγάλη αποτυχία.

Κάνε παραγγελία από το καλάθι, στα comments ζήτα συναρμολόγηση και όποιο πρόσθετο θες (τεχνική κάλυψη., συνολική εγγύηση κτλ κτλ). Την επόμενη ημέρα πάρτους ένα τηλ. για να το εμπεδώσουν κιόλας.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.