Jump to content



Προβλημα


Charmed

Recommended Posts

παιδια εχτες παταω να κανει restart το pc και μετα το restart δεν ανοιγε δεν εκανε τον θορυβο εκεινο το τουτ οταν ανοιγει το Pc και ουτε εβλεπα τιποτα στην οθονη ανοιξα το πι σι ολα εβλεπα δουλευαν κανονικα ουτε εκανε κανεναν ιδιαιτερο θορυβο λετε να φταινε τα sp3 που εβαλα απο τις αναβαθμησεις τον windows? τι μπορει να φταει?

Link to comment
Share on other sites

παιδια καταρχας thanks για το ενδιαφερον μετα απο ένα ρεσταρτ δεν ανοιγε καθολου και ουτε ΕΚΑΝΕ εκει το ΤΟΥΤ που κανει στην αρχη οταν ανοιγουν τα γινντοσ πηγα σε ενα ειδικο μου ειπε να κοιταξω το τροφοδοτικο και τις μνημες ραμ θα το κανω και θα σας απαντησω γραφω απο νετ και ισως αργησο να απαντησω!

Link to comment
Share on other sites

μνημες δεν νομιζω θα εκανε συνεχομενα τουτ στο self test της μητρικης

αν δουλευουν μονο οι ανεμιστηρες και δεν ξεκινανε οι δισκοι θα ελεγα cpu ή τροφοδοτικο

πες μας το αποτελεσμα να ξερουμε

Link to comment
Share on other sites

παιδια μολις μου ειπε οτι μαλλον εχει προβλημα η μητρικη αλλα μπορει να καικε και ο επεξεργαστης δεν εχει αλλον σοκετ 775 να τεσταρι περιμενω απο εβδομαδα να μου πει εχω τρελαθει ποια με αυτο το κολο πισι χιλιες φορες να παρω ενα καινουργιο να τελιωνω!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.