Jump to content



Βάψιμο πλαστικων Laptop


Parhs

Recommended Posts

A100-237.jpg

Αυτο είναι το λαπτοπ που έχω.Επειδη απο το πρωτο καιρο που το είχα ειχε αρχισει να μαυρίζει και να ξεβάφει το ασημι ήταν φρικιαστικό κάπως.

Αποφασισα λοιπον να το βάψω πλέον.

Διαβασα καποια πραγματα και ειδα πως χρειάζετε ξυσιμο με 600ρι γυαλοχαρτο,ασταρι και χρωμα και βερνικι..

Δοκίμασα πριν λιες μερες ενα ακριλικο κατευθιαν πανω σε ενα σημειο δεξια και μπορω να πω πως γδερνετε ευκολα σχετικά.Βεβαια τα χρωματα αυτα τα ειχα απο παλια αλλά είναι γκρι και ανθρακι. Υσερα ειχα γυαλοχαρτο ενα 80ρι σε και το εξυσα αριστερα και το εβαψα με ενα ανθρακι ματ που δε χρειαζοταν ασταρι το χρωμα οπως εγραφε.Το αποτελεσμα καλο αλλα ασχημο το χρωμα και το ειχα ξυσει πολυ φαινετε και φαίνονται σα χαρακιες επειδη εβαλα σκληρο γυαλοχαρτο.Ομως δοκιμασα να το ξυσω με το χερι κ διαφορα και δεν ξεβαφε ήταν πολυ καλο.

Τωρα σκεφτομαι να αγοράσω ασταρι απο μαγαζι με αυτα τα χρωματα και καποιο χρωμα που μου αρεσει.Ομως δεν ξερω ποσο θα κοστισει αν κανω το χρωμα να ειναι σαν ασημοσκονη κάπως μέσα σε μπλε σκουρο γυαλιστερο.Η αν θα αξιζε να βαλω να φαινετε σαν χρωμιο καπως αυτο το εφέ.

Απλα θελω να μου πειτε τιμες κτλ και τι νομιζε οτι ταιριάζει και για πιο λογο χρειάζετε το βερνικι στο τέλος

Θα βαλω και φωτο

Link to comment
Share on other sites

Έχουμε το ίδιο φορητό και συμπτωματικά σήμερα έψαχνα ακριβώς αυτό το πράγμα.. Βρήκα ένα πολύ καλό post έδώ:

painting tips @ xbox-scene

και πολλές καλές πληροφορίες εδώ:

notebookreview.com

Από προσωπική εμπειρία έχω να πω οτι καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις με ντοκόχαρτο, πάντα βρεγμένο, υπομονή και μην παραλείψεις βήματα. Το βερνίκι θα διατηρήσει το χρώμα και τη γυαλάδα.

*80ρια κλπ ειναι για τοίχους και ξύλα, >800 και μόνο βρεγμένο.

Link to comment
Share on other sites

jPavly Το ειχα δει το θέμα.Απλα μου γυαλίζει παρα πολυ αυτο!

chroma Ψιλοσερνετε το μηχανημα τι νομίζεις;

Εσενα σου εχει φθαρεί; Οτι βρεις πες μου ..Ντουκοχαρτο τι διαφορα εχει; Τη ζημια που εκανα με το 80 ρι φτιαχνετε ;

Για πιο λογο το βρεχουμε; Για οτι νεοτερο θα σε ενημερωσω.Προς το παρων είμαι προς το ματ για το ασημενιο.

Link to comment
Share on other sites

To καπάκι εξωτερικά έχει κάποιες γρατζουνιές και αφού θα γυαλιστεί και βαφτεί, μάλλον θα γίνει όλο το φορητό. Μάλλον μαυρο, γκρί ματ όπως τα lenovo με κάποιες πινελιές ματ πορτοκαλί, αυτό είναι το πλάνο δηλαδή.

Το ντοκόχαρτο είναι γυαλόχαρτο για χρήση με νερό, το βρέχεις συνέχεια γιατί καθαρίζει την επιφάνεια και είναι πολύ πιο ομαλό το αποτέλεσμα μετά. Αν έχεις κάνει μεγάλη ζημιά, υπάρχουν σχετικοί πλαστικοί στόκοι να το επαναφέρεις.

Δε σέρνεται περισσότερο από τότε που το πήρα, γενικώς το μηχανάκι δεν είναι για vista αν θέλεις να κάνεις κάτι παραπάνω από web, κυρίως λόγω του πάναργου 100ρη δίσκου της toshiba. Αργός σε σχέση και με άλλους στις 5400, ας έχει και 16ΜΒ cache. Σώθηκε λίγο πέρισυ όταν του έβαλα 2GB ram. Mε τα ΧΡ ήταν σαφώς καλύτερη η κατάσταση αλλά για κάποιο λόγο που ακόμα δε μπορώ να καταλάβω, ψήθηκα να του περάσω vista πάλι πριν από 5 μήνες.

Link to comment
Share on other sites

To lenovo ine auto στο δευτερο λινκ;

Εγω εχω μαλλον αλλη εκδοση.Εχω 80 ρη δισκο και με 512 μνημη αρχικά.Τωρα το εχω στο 1 γιγα με Vista εδω και χρονο και δεν εχω ιδιαίτερο παραπονο.Αλλά μετα απο φορτο σερνετε καπως δεν ειναι να αλλαζεις προγραμματα.

Εχει απανω matlab,visual studio team,office,dreamweaver,netbeans ,3ds max και αλλα πολλά αλλά παλευετε ακομα.

Θα παω για ματ και βλέπουμε.Λες να παρω και μεγαλυτερο απο 600-800; Μηπως δεν εχει νοημα μιας και καλυφθει με τη μπογια.

Link to comment
Share on other sites

Δοκίμασα σήμερα με γυαλόχαρτο 800 και 1000 που μου δωσαν αλλά μπορώ να πω πως δεν ήταν αρκετά για το ξύσιμο που ηθελα να κανω.χρειαζομαι 500-600 πιστεύω και 800-1000 για τελειωμα.Πήρα ενα ασταρι και επειδη δεν ειχαν πηρα ενα χρωμα γενικης χρήσης αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος γιατι ειναι καπως γυαλιστερο και δε ταιριάζει με το λαπτοπ.Ισως πάω σε χρωματα αυτοκινήτου. Το αποτελεσμα φαινεται καλο απο αποψη αντοχής γιατι προσπαθησα να το γρατζουνισω και να το γδαρω και φάνηκε πολυ πιο ανθεκτικό απο οτι ειχα δοκιμάσει πριν δεν έπαθε καποια ζημια.

Πρέπει να ψάξω να βρω καποιο ματ χρώμα αλλα δεν ξέρω αν υπάρχουν ματ οπως τα φαντάζομαι.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.