Jump to content



Προβλημα ανάλυσης TV Samsung LE32S8


Komis_Zaxoulas

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους.

Έχω μια tv Samsung LE32S8. Μέχρι πρόσφατα έχοντας μια ATI 2900Pro και οθόνη Iiyama 17" της κακιάς ώρας όλα δούλευαν σωστά βλέποντας στην τηλεόραση τον "κλόνο" της οθόνης.Άλλαξα μαζί κάρτα γραφικών (τώρα έχω Nvidia 8800gts) και οθόνη (μια LG 20"). Από τότε δεν μπορώ να συμβαδίσω τις δυο τους και έχω τρελαθεί.Τώρα μόλις έβαλα μόνη της τη Samsung και ούτε έτσι μπορώ να βρω μια ανάλυση που να λειτοθργεί σωστα καθώς μου δείνει περιορισμένες αναλύσεις για να διαλέξω.Το πρόβλημα είναι ότι μου "τρώει" το desktop και δε βλέπω πχ το start κατω κατω.Έβαλα χθες τελευταίους drivers της Nvidia χωρίς αποτέλεσμα. Δεν έχω drivers της Samsung ούτε μπορώ να βρω.Πιστεύετε ότι αν βρω θα μου λύσουν το πρόβλημα?Ξέρετε που μπορώ να βρω?

Οποιαδήποτε ιδέα θα βοηθούσε...

Link to comment
Share on other sites

ρε κώστα τετοια ωρα δε θα έπρεπε να υπηρετείς την πατρίδα???

Είδες τι γράφω παραπάνω?Όταν ψάχναμε τις προάλλες προσπαθούσαμε να βάλουμε και τις 2 μαζι.Η τηλεόραση δε δείχνει σωστά ούτε μόνη της!!!

Πόσο χάλια μπορει να είναι η υπόθεση με την Nvidia?

Link to comment
Share on other sites

Αυτο που θα σου πω ακουγεται χαζο αλλα δεν ξερω μπορει να ειναι αυτο....!!!!! Εχεις πατησει το auto config γτ αυτο το εκανε και σε εναν φιλο με ati αυτη τη φορα

Link to comment
Share on other sites

Αυτο το έχω σκεφτεί μέρες τώρα...αλλά δε μου λες,όλος ο κόσμος που έχει Nvidia πως στο διάλο δουλεύει???ή όποιος έχει Nvidia δεν μπορεί να τη δουλέψει σε 32" tv???Δεν παίζει κάτι τέτοιο....Η επόμενη κουβέντα που θα πεις κοίτα να είναι μελετημένη και να με βοηθήσει!!! :p

Link to comment
Share on other sites

Πρώτα απ'όλα δεν είναι auto config είναι auto adjustment και σε εμένα τουλάχιστον το πλήκτρο αυτό το έχει στο τηλεκοντρόλ της οθόνης αλλά υπάρχει και στο panel της οθόνης.Φιλικά πάντα!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν! Κουμπί ξεχωριστό πάνω στο τηλεκοντρόλ δεν υπάρχει και την επιλογή "pc" όπου περιέχεται το auto adjustment μου την έχει γκρι και δεν μπορω να την πειράξω! Όμως αποδείχτηκε καλή η ιδέα σου καθώς ψάχνοντας πάτησα ένα κουμπί και από 16:9 πήγε σε "απλή σάρωση". Τώρα η τηλεόραση δείχνει σωστά όλο το desktop αλλά κάτι παίζει με την ανάλυση!Στο control panel της Nvidia μου δείχνει ανάλυση 1680x1050, όπως της οθόνης μου δηλαδή και στων windows (δεξί κλικ-properties) μου δείχνει ανάλυση 1920x1080! Είναι φυσιολογική ανάλυση για 32" τηλεόραση?? Όπως και να έχει τα πάντα είναι τόσο μικρά που μετά βίας τα διαβάζω από τα 2 μέτρα...Το πρώτο βήμα πάντως έγινε!Θα βλέπω ταινίες σαν άνθρωπος!!

Link to comment
Share on other sites

Είμαι σίγουρος πως άμα το ψάξεις λίγο ακόμα κάτι θα βρείς.Τώρα για το control panel της nvidia δεν ξέρω ποτέ δεν είχα nvidia.Προσωπικά για να αλλάζω αναλύσεις χρησιμοποιώ τον Catalyst το αντίστοιχο control panel για τις ATI.Αλλά γιατί δεν αλλάζεις την ανάλυση απο τα windows(δεξί κλικ) μήπως από εκεί κάνεις κάτι;

Link to comment
Share on other sites

Όταν είχα κι εγω ATI η ζωη κύλαγε ευκολότερα!! :) με το δεξί κλικ μπορώ να διαλέξω άλλη ανάλυση αλλά μόλις την πατήσω είναι σα να μην έχω κάνει τπτ και με γυρνάει σε αυτήν που είχα.Πρακτικά δλδ δεν μπορώ να την αγγίξω από εκεί!Θα ψαχτώ λίγο ακόμα μόνος μου μήπως βρω τίποτα ακόμη... Όπως και να έχει σ' ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.