Jump to content



Ποιοτικα ακουστικα Beyerdynamic DT-770 pro 80 Ohm


Blinky

Recommended Posts

Πωλουνται τα ακουστικα του τιτλου, που στην κατηγορια τιμης τους φημιζονται για το μπασο τους (οποτε ειναι αριστα για gaming-ταινιες). Ειναι αγορασμενα απο Αμερικη οποτε δεν εχω αποδειξη αλλα αν ψαξετε λιγο α δειτε οτι η MSRP τους ειναι στα 299$ και street price παιζουν στα 200$. Ειναι ολοκαινουρια, τα πηρα τελη Αυγουστου και εχω ακομα το κουτι τους σε αριστη κατασταση. Εχουν φορεθει 4-5 φορες αλλα δυστυχως δε με βολεψαν οσο θα ηθελα γιατι τα προοριζα για διαδοχικες ταινιες που σημαινει πολλες ωρες και θελω να μη τα καταλαβαινω καθολου. Παρολο που γενικα θεωρουνται απο τα πιο ξεκουραστα. Πχ τα μαξιλαρακια γυρω απο τα αυτια ειναι οντως εξαιρετικα ανετα, αλλα εμενα μετα απο αρκετες ωρες με κουραζαν στην κορυφη του κεφαλιου (εχω και μεγαλο κεφαλι ο ατιμος :D ).Ειναι η εκδοση των 80 ohm οχι των 250 που σημαινει και ευκολοτερη οδηγηση καθως και οτι μπορουν να παιξουν και χωρις ενισχυτη συνηθως, ωστοσο προτεινεται η χρηση καποιου για καλυτερη αποδοση.

Βλεπω στο skroutz οτι παιζουν απο 164 μεχρι 200. Εγω τα δινω στα 100 ευρω τιμη πολυ καλη νομιζω για τις 10 ωρες που εχουν παιξει...στο κουτι τους κανονικα μαζι με τον ανταπτορα που ειχε μεσα.

ΥΓ: Ανταλασονται και με Audio Technica A900/AD900 , A700/AD700 σε καλη κατασταση και πιθανον με καποια διαφορα τιμης, αφου καποιο απο αυτα σκοπευω να παρω για να τα αντικαταστησω (επειδη ειναι επισης καλα ακουστικα και δεν στηριζονται στην κορυφη του κεφαλιου).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.