Jump to content

Προβλημα συνδεσης(αναγνωρισης) creative front panel !!


MOS
 Share

Recommended Posts

Η ιστορια εχει ως εξης:

Πηρα την Creative X-fi Platinum μαζι με τα παρελκομενα(front panel,τηλεχειριστηριο,καλωδιο).....την βαζω πανω στο pc (της υπογραφης μου) παιζει κανονικα και πολυ μ@μ@τα....

Ελα ομως που θελω να χρησιμοποιω και το τηλεχειριστηριο για καποιες λειτουργιες....και εδω ειναι το προβλημα μου....δεν λειτουργει το panel γιατι το τηλεχειριστηριο το εχω τσεκαρει και λειτουργει κανονικα....

Επισης ξερω οτι πρεπει να εχω κανει εγκατασταση το Entertainment Center της Creative για να παιξει αλλα και παλι τιποτα....

Οπως βλεπετε στην εικονα 1 η καρτα εχει ενα pin σαν αυτο των floppy και του panel...Στην αρχη ειχα συνδεσει μονο στο panel(εικονα 2) το ρευμα και το μονο σημαδι που ειχα οτι λειτουργουσε το panel ηταν οτι αναβε το λαμπακι της ψηφιακης εξοδου....αλλα μολις εβαλα τα pin πανω στην καρτα(εικονα 1) δεν αναβε πια...

Το διλημμα μου ειναι το εξης πρεπει να παρουν και τα δυο ρευμα ??? Δεν ειμαι σιγουρος διοτι καπου ειχα δει οτι μονο το ενα πρεπει να παρει αν και δεν μου φαινεται λογικο....

Ας πουμε οτι τα εχω ολα σωστα τι ειναι αυτο που πρεπει να προσεξω σε καποια ρυθμιση για να λειτουργησει ??

Επισης να προσθεσω και να τελειωσω με αυτο οτι οταν ανοιγω το Entertainment Center μου λεει οτι δεν αναγνωριζει καποια συσκευη IR (υπερυθρων)......

please help !!:weep::weep:

thpix.gif

thpix.gif

thpix.gif

post-8723-1416073667,139_thumb.jpg

post-8723-1416073667,2103_thumb.jpg

Edited by MOS
Link to comment
Share on other sites

Επανεγκατασταση των drivers και του hardware με προσοχη απο την αρχη....και τελικα μονο το ενα παιρνει ρευμα και καλυτερα το front panel !!:hi:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Καλησπέρα,

Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα που είχες και εσύ τότε, δεν δουλεύει το μπροστά πάνελ της κάρτας καθόλου. Ρεύμα πέρνει το μπροστά πάνελ αλλά φοβάμαι μήπως είναι συνδεδεμένο λάθος το καλώδιο μεταξύ pci κάρτας και πάνελ.

Την έχεις ακόμα την κάρτα?? Aν ναι και χρησιμοποιείς windows 7 θα με βοηθούσες πάρα πολύ αν μου έλεγες ποιους drivers χρησιμοποιείς!!!

Άκυρο, τελικά δεν δούλευε η τροφοδοσια απο το psu :D

Edited by Alexopus6
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.