Jump to content



Απλη - χαζη ερωτηση για τα vista


tagavr

Recommended Posts

Χαιρετω..

ενα φιλαρακι πηρε laptop με vista.

Επειδη εγω δε τη παλευω με αυτα..και δεν εχω καποιον κοντα που να εχει vista, μπορει να πει καποιος τη διαδρομη ακριβως που θα τον βοηθησει να βρει το κλασσικο των xp -->

Control panel--Sounds & Audio Devices--Audio (tab)--και εκει ψαχνει να βρει ουσιαστικα το παλιο κλασσικο Sound Playback και Sound Recording ωστε μεσα απο το κουμπι volume και των δυο, να ορισει ποια θελει να εμφανιζονται πχ στο playback να εχει μονο Playback, Wave, Microphone και στο Recording το Stereo Mix.

Εχει φτασει στο σημειο εκει στο αντιστοιχο control panel βλεπει τα audio..αλλα μετα..χανεται παραμεσα και δε ξερει πως να κανει τις παραπανω ρυθμισεις που χρειαζεται.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Link to comment
Share on other sites

τα εικονιδια και το τι υπαρχει εκει..δε του δειχνουν αυτα που ειχε στα xp.

Ειναι καπως διαφορετικα..εγω καταλαβαινω..αλλα δε μπορω και γω να τον βοηθησω..αν δε το βλεπω..αφου δεν εχω vista..να τον βοηθησω παραπανω..για αυτο ρωταω.

τεσπα, οποιος ξερει ας πει κατι

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.