Jump to content



Προβλημα με Windows live Messenger 9.0 Beta


pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Γεια σας παιδια ειχα βαλει πριν απο πολυ καιρο το wlm 9.0 το beta αλλα με το προηγουμενο interface.Σημερα ανοιγω το pc και οπως παντα οταν βγαινει μια νεα εκδοση το wlm σε ενημερωμει κατευθειαν για την νεα εκδοση και σου λεει να την κατεβασεις και να την εγκαταστησεις. Εκανα ολα τα σχετικα το download απο το παραθυρακι που πεταει παντα στις καινουριες εκδοσεις.... Το κανω install ολα ωραια και καλα και μου πεταει παραθυρο με SEND REPORT ή DON'T SEND...με αποτελεσμα να μην ανοιγει το wlm. Παρατηρησα οτι δεν εχει καποιο προβλημα η εφαρμογη καθως ενημερωθηκε και του αδερφου μου, το εγκατεστησε και ολα οκ, δεν εχει κανενα προβλημα. Εχετε καποιαιδεα τι μπορει να φταει και δεν μου το κανει κανονικα install γιατι στο τελος μου δειχνει οτι εχει εγκαταστησει τα υπολοιπα του πακεταου ενω wlm οχι....?????

messentg9.jpg

w1680.png

Eιναι σημαντικο παιδια σας παρακαλω βοηθηστε με...!!!!!

messssssaz1.jpg

w1680.png

Επισης οταν παω να το κανω install μου βγαζει οτι ειναι εγκατεστημενο ενω το εχω κανει απεγκατασταση και το εχω σβησει απο την resgistry

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον εισαι :OT: αν ξερεις κατι βοηθησε με να οω και κατι αλλο οτι εκανα φορματ και εβαλα την προηγουμενη εκδοση μου πεταξε παλι την ενημερωση για το καινουριο εκανα κλικ στο yes κατεβηκε αλλα και παλι δεν γινεται εγκατασταση και μαλιστα μου δειχνει αυτο

19341965pa7.jpg

w1680.png

Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει...!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εχω μια λυση, βαλε την παλια εκδοση που παιζει σιγουρα, τοσο καιρο δοκιμασμενη....

Βαλε και τα service pack 3 δεν εχεις να χασεις κατι, βελτιωνουν τα windows συνολικα....

Link to comment
Share on other sites

Παιδια οκ ολα λυθηκε το προβλημα θελει SP3 κριμα που εκανα φορματ αλλα δεν πειραζει καλο ηταν. Σοφο τελικα ειχες δικαιο αρχιζεις και μαθαινεις...!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Aααα και κάτι γενικό πολλοί δεν προτιμούν το sp3.Πάντως εμένα δεν μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα και θα τολμήσω να πω, πως το pc μου βγάζει λάθη και μηνύματα πολύ πιο αραιά.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω για εσάς εμένα πάντως τα mail δεν μου τα ανοίγει με την μια, δηλαδή με πάει πρώτα την σελίδα του msn και μετά από εκεί επιλέγω hotmail και πάω στα mail μου.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια ειναι χαλια ουτε εμενα μου αρεσει και μαλιστα εξαφανισαν ολα τα ανθρωπακια που ηταν το σημα κατατεθεν του wlm και στην θεση τους εχουν βαλει τα κουτακια. Δεν μου αρεσει καθολου

Τα email μου τα ανοιγει κανονικα εμενα σοφο

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον κάποιο πρόβλημα θα παίζει.Μήπως ξέρει κανείς πρόγραμμα σαν το msn plus live, που να σου δίνει την δυνατότητα να ανοίγεις 2 msn ταυτόχρονα;Και ακόμα όταν μπαίνει η αδερφή μου στα mail της τότε κρατάει την διεύθυνσή της και μετά όταν πάω να μπώ από τον δικό μου λογαριασμό στα mail μου τότε μου ανοίγει τα δικά της και αναγκάζομαι να κάνω logout και μετά sign in με τα δικά μου στοιχεία, για να δω τα δικά μου mail.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.