Jump to content



raid 1 με διαφορετικους δισκους


emm_stra

Recommended Posts

καλησπερα

εχω το εξης προβλημα:

εχω 1 250αρι western digital και θελω να παρω αλλον ενα κατα προτιμηση της seagate για να κανω raid 1 με τον controller της intel, όπως λεω και σε αυτο το θεμα

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=55615

πηγα στο πλαισιο να αγορασω και μου ειπαν οτι πρεπει οι δισκοι να ειναι ακριβως ιδιοι (platters χαρακτηριστικα) για να το κανω αυτο..

Ειναι αληθεια αυτο? Εχεις καποιος αντιμετωπισει παρομοια κατασταση??

Ειναι λιγο δυσκολο να βρω ακριβως τοιν ιδιο δισκο διοτι τον αγορασα πριν 3 χρονια (νομιζω οτι εχει cache 8) και ολοι οι νεοι εχουν 16. Επισης γιατι να παρω δισκο παλιοτερο ενω μπορω να επενδυσω σε κατι καλυτερο και μελλοντικο..

Ευχαριστω για οποια απαντηση και επειδη το απογευμα φευγω απο θεσ/νικη αν ειναι δυνατον να μου απαντησει καποιος μεχρι το μεσημερι!!!

Link to comment
Share on other sites

έχει κάτι κωδικούς ο δίσκος πάνω που πρέπει και αυτοί να είναι ίδιοι. δεν είναι μόνο το μοντέλλο που πρέπει να βρεις. άμα θέλεις βάλε το secondcopy και κάνε το synchronization έτσι ότι κάνεις στον ένα δίσκο μετά από το σημείο που το προγραμμάτισες να ξεκινάει η λειτουργία π.χ. κάποια ώρα κ.τ.λ. θα το κάνει και στον άλλο. φυσικά σου προτείνω να πάρεις 2 ίδιους δίσκους όπως αυτούς που τους δίνει ένα παλικάρι σε πολύ καλή τιμή

http://www.thelab.gr/showthread.php?t=56071

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.