Jump to content



Πρόβλημα με επαγγελματικό ενισχυτή


greekfragma

Recommended Posts

Καλησπέρες.

Ένας φίλος έχει έναν 2κάναλο Onstage 970 περίπου 3 χρόνια μοντέλο του 2005. Ο συγκεκριμένος ενισχυτής έχει παίξει αρκετά.

Εδώ και κανα 2μηνο καίει την εσωτερική του ασφάλεια. Πριν λίγες μέρες αλλάξαμε για 3η φορά την ασφάλεια του ενισχυτή και την ξανάκαψε.

Τον πήρα σπίτι λοιπόν να τον δώ με την ησυχία μου. Διαπίστωσα οτι σίγουρα ένα καλό εσωτερικό καθάρισμα από σκόνη και λίγη περιποίηση με σπρεϋ επαφών το χρειάζεται. Οι καλωδιώσεις φαίνονται εντάξει

Η εγκατάσταση του μαγαζιού είναι τριφασικός πίνακας αλλά δεν υπάρχει κάποιο πολύμπριζο ασφαλείας. Προς το παρόν αντικαταστάθηκε με εναν 1500άρη δανεικό ενισχυτή καλύτερης ποιότητας ο οποίος δεν παρουσιάζει κανένα πρόβλημα εδώ και περίπου 10 μέρες.

υπάρχει και ένα αρχείο με φωτογραφίες περίπου 12ΜΒ για να δείτε μήπως μου έχει ξεφύγει κάτι.

Έχω ήδη προτείνει την αλλαγή καλωδιώσεων και πολύμπριζων ρεύματος με ποιοτικότερα ασφαλείας.

Η μόνη μου ανησυχία είναι οτι με τον καινούριο δανεικό ενισχυτή αν και το 1 από τα 2 ζεύγη ηχείων στο bar είναι ανενεργό εντούτοις ακούγεται ελαφρύ παράσιτο όπως περίπου κάνει ένα ηχείο όταν η ένταση είναι στο max χωρίς όμως να δεχεται κάποιο σήμα από πηγή.

Προς το παρόν δεν έχω πειραματιστεί με την εγκατάσταση του μαγαζιού μιας και είναι άλλος ο υπεύθυνος που τα έστησε και ο οποίος δεν δείχνει και πολύ πρόθυμος να συνεργαστεί για να λυθεί το πρόβλημα.

οι φωτογραφίες

http://rapidshare.com/files/157140053/onstage970.rar.html

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.