Jump to content


RapidShare Manager for XP


weirdo1977

Recommended Posts

όσοι δουλεύετε με rapid θα ξέρετε ποσο εύχρηστο είναι το συγκεκριμένο προγραμματάκι το οποιο δυστυχώς το rapidshare δεν το δίνει σε έκδοση για χρ, θα το βρείτε λοιπόν στο link που παραθέτω, δεν χρειάζεται εγκατάσταση... enjoy ;)

http://rapidshare.com/files/179525525/RSM_no_install.rar

Link to comment
Share on other sites

σκ@τα

MicroNews: Όπως ανακοίνωσε το Rapidshare, έχει βελτιώσει τις υπηρεσίες του προσφέροντας έως και 50% ταχύτερο download των αρχείων. Αυτό σημαίνει όμως και αύξηση του κόστους λειτουργίας της υπηρεσίας. Το Rapidshare προτίμησε να μην αυξήσει τις τιμές αλλά να προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές και περικοπές στα προνόμια των λογαριασμών (και των premium accounts) που θα δημιουργούνται στο εφεξής. Η βασικότερη είναι ο περιορισμός από τα 10GB download την ημέρα που ίσχυαν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου, σε 80GB το μήνα, μία αλλαγή που θα ισχύσει για τους νέους μόνο λογαριασμούς αλλά και μετά την επέκταση των ήδη υπαρχόντων account.

απο ghz.gr

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΑΝΑ FORMAT.ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ,ΤΟ RSM ΔΟΥΛΕΥΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ ΔΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΓΙΑ Ν'ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΠΕΤΥΧΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΣΩΣΤΑ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ???ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.