Jump to content



HD ATI 4870 512MB DDR5 μικρο προβλημα


altagir

Recommended Posts

Καταρχας θα ηθελα να με συγχωσεται που για πολλοστη φορα φερνω στην επιφανεια ενα καταπασα πιθανοτητα μικροπροβλημα της καρτας.Αφου απο οτι βλεπω και σε εσας και σε αλλα forum γινεται κοινος της ποπις :) απο funs της ATI ετοιμολογους και ετοιμους να λυσουν οποιοδιποτε προβλημα μου την μειωνει απεναντι στην Nvidia και της απειρες εταιριες που την υποστιριζουν.

Η καρτα απλος crusharei σε 3D εφαρμογες.Ολο το μηχανημα δουλευει απο πισω απλος η οθονη μαυριζει ή παιρνει καποιο αλλο χρομα πιξελιασμενο.Και επαναφερεται βεβαια μονο με restart.

Λοιπον τι εκανα εγω καταρχειν:

1)Εγκατασταση του τελευταιου catalyst(8.10)....εννοειται επανεγκατασταση παλιων>restart>εγκατασταση καινουργιων>restart

2)Update drivers μιτρηκης

3)Ελεγχος στα ρευματα

Παρολα αυτα η καρτα συνεχιζει να crusharei...προσφατα μαλιστα ο catalyst 8.10 μου εβγαλε μνμ οτι πρεπει να επαναφερει μεσω VPU της ρυθμισεις.

Τι εχω τωρα υποψη μου να κανω πριν το παω πισω στο e-shop:

1)Αυξηση των στροφων του "ανεμηστιρα" της γιατι μαλλον crusharei για λογους θερμοκρασιων

2)Update to ΒΙΟS

3)Check και διορθωση-σωστη διαμορφωση του catalyst control center ή οπως λογικα θα επρεπε να ηταν

Η καρτα προφανως δεν εχει καποιο προβλημα, κατι δεν γινεται σωστα απο software...εκανα τις προτασεις μου για τις οποιες μαλλον θα χρειαστω βοηθεια για να τις εφαρμοσω σωστα.Τωρα περιμενω της αποψης σας γιατι μαλλον στο e-shop το πολυ πολυ να μου αλλαξουν την καρτα δεν παιζει να κοιταξουν το software οπως το κοβω.

Παντως πληροφοριακα:

Το PC εχει DDR3 μνημες,QUAD2,66Hz, PCI-E 2.0, 650WATT τροφοδοτικο, 22"οθονη και δουλευει σε ΧP SP3 32bit(sorry περιμενω τα window7 για αλλαγη :p)

Επλιζω να μην θελει οπως η 4870χ2 Direct-x 10+ για να παρει μπρος σωστα γιατι κοινος την κατσαμε:D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.