Jump to content



Χαλια αποδοση σε aquamark ...Τι φταιει?


Tsakonas

Recommended Posts

Γεια σε ολους.Εχω asus p5n-T deluxe+2x8800gts g92 sli+2gb ddr2 supertalent+2x512mb ddr 2 twinmos @667+c2d 6600@ 2,88+chieftec 750w+Vista 32 full updated αυθεντικα.....

τρεχω aquamark και βγαζω 94000..!!!!!!!!!!!(15 gfx-13cpu) ...με σκετη 7950 εβγαζα 21 gfx 13 cpu....Τι εγινε ρε παιδια?καμμια ιδεα για το τι φταιει?φρεσκια εγκατασταση λεμε...

Link to comment
Share on other sites

Το AM3 δε βλέπει SLi/CrossFire, βασίζεται ΠΟΛΥ στις μνήμες και ΠΑΡΑ πολύ στη συχνότητα της CPU. Κόβουν και τα Vista αρκετά οπότε δε νομίζω να συντρέχει λόγος ανησυχίας. Το σκορ όντως φαίνετα χαμηλό αλλά ένα τόσο παλιό benchmark δεν αποτελεί πια κριτήριο για σύγχρονα συστήματα.

Τα παιχνίδια είναι το απόλυτο τεστ. Τα αποτελέσματα σε benhmarks χρησιμεύουν μόνο συγκριτικά με άλλα συστήματα για να δούμε αν όντωςη απόδοση είναι λογική για το σύστημά μας. Ψάξε λίγο και δες (μέσω hwbot.org ή ΟRB της Futuremark) για να συγκρίνεις αποτελέσματα με συστήματα παρόμοια με το δικό σου.

όχι ρε παιδιά δεν δίνει τόσο η μνήμη, από ότι έχω δει από 533 σε 800 σε games άντε να πάρεις 1-3%...

Συγκεκριμένα στο ΑΜ3 έχω δει διαφορές πάνω του 15% μονο και μόνο από αλλαγή timmings και συχνότητας της μνήμης. Έτσι δουλεύει αυτό το benchmark. Στα πραγματικά παιχνίδια οι διαφορές είναι όντως πολύ μικρές.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.