Jump to content

Πρόβλημα με σκληρό δίσκο


long_bow
 Share

Recommended Posts

Γεια..

Μολις σύνδεσα ενα καινουργιο σκληρό δίσκο Seagate 320 GB και εχω φτιαξει απο πισω τα jumpers και μπηκα και στα bios και εβαλα την ρύθμηση "auto" στην επιλογη για 2ο σκληρό δίσκο , και ανοιξα τον υπολογιστή πηγα στην διαχείρηση δίσκων και μου τον βγάζει σαν 128GB και απο κατω γραφει "Δεν εχει εκχωρηθει".

Τι πρεπει να κανω για να εχω προσβαση στο δίσκο και να μου αναγνωρίζει το πραγματικό μέγεθος;

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

κατ αρχάς είναι IDE ή SATA??? το pc είναι πρόσφατο ή παλιό???

αν είναι sata, βγάλε τα jumper και ξαναπροσπάθησε, πρέπει στην διαχείρηση να σου έχει το σωστό νούμερο... μόλις δεις ένα φυσιολογικό νούμερο π.χ. 300GB πατάς δεξί κλικ και επιλέγεις να δημιουργήσεις διαμέρισμα-να διαμορφώσεις τον δίσκο ή κάτι τέτοιο.... αυτή η διαδικασία γίνεται σε κάθε καινούριο δίσκο απλώς παράξενο που δεν τον βλέπει ολόκληρο, σκέφτομαι μήπως έβαλες λάθος jumper και περιόρισες το μέγεθός του

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.