Jump to content



xbox 360 και θορυβος


psyber

Recommended Posts

γεια σας παιδια!

σημερα το πρωι αγορασα ενα xbox 360 gears of war 2 bundle. η κονσολα κανει ιδιαιτερο θορυβο οχι μονο οταν διαβαζει dvd αλλα και οταν ειναι idle. επισης ενα πολυ σπαστικο θορυβο κανει και το τροφοδοτικο. τι μου συστηνετε να κανω; ειναι φυσιολογικο αυτο για την κονσολα , δικαιουμαι rma? παρακαλω τους ομοιοπαθείς να μου δώσουν τα φώτα τους.

Link to comment
Share on other sites

δηλαδη ειναι φυσιολογικο? για να σου δωσω να καταλαβεις κανουν θορυβο οι ανμιστηρες το dvd οταν παιζει και akoygetai και κατι συνεχες σα μηχανικος θορυβος. εκτος αυτων και το τροφοδοτικο βουίζει . η microsoft μαλλον θα προθυμοποιηθει να μου στειλει ενα free. ειδωμεν...

Link to comment
Share on other sites

για πιο update μιλάτε. για το new xbox 360 experience? το εκανα αλλα διαφορα δεν ειδα. εκτος αυτου μου δοθηκε επιτέλους επιλογη 1680χ1050 για την οθονη αλλα χωρις να ειναι fullscreen (!!!!) εχει να προτεινει κανεις τιποτα?

Link to comment
Share on other sites

'Εβγαλα τους %$#$ανεμιστήρες, και έβαλα δικό μου αθόρυβο (μη με ρωτήσετε πως και τι, πατέντα-φρανκενστάιν είναι, γιατί δεν το άντεχα όπως ήτανε), αλλά παραμένει το θέμα του dvd-player...

Η μια λύση είναι να το απομακρύνω με extension στα καλώδια του - η άλλη όπως λέει ο vasi.

To update πως το κάνεις; (Σημειωτέον ότι internet δε μπαίνει με τίποτα)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.