Jump to content



Σύνθεση νέου PC


_daemon_

Recommended Posts

Χαιρετώ τους lab-ήτες,

θέλω να αγοράσω ένα νέο pc, με 500-700 ευρώ κόστος και έχω φτιάξει την εξής σύνθεση στο πλαίσιο:

myscreenshot110sm1.png

Πώς σας φαίνεται;

Με overclocking κλπ δεν ασχολούμαι

Κάθε συμβουλή δεκτή, ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Μόνο ότι φαίνετε στην εικόνα θα αγοράσεις;Κουτί, οθόνη κλπ όχι;Αν αγοράσεις ότι είναι μόνο στην εικόνα καλύτερα να βάλεις τις ίδιες μνήμες στα 4gb όμως, βάλε το τροφοδοτικό της chieftec to 650W και με τα χρήματα που θα κόψεις πάρε μια καλύτερη μητρική όπως http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1156721&catalog=20&category=69977721.

Link to comment
Share on other sites

Μόνο ότι φαίνετε στην εικόνα θα αγοράσεις;Κουτί, οθόνη κλπ όχι;Αν αγοράσεις ότι είναι μόνο στην εικόνα καλύτερα να βάλεις τις ίδιες μνήμες στα 4gb όμως, βάλε το τροφοδοτικό της chieftec to 650W και με τα χρήματα που θα κόψεις πάρε μια κλύτερη μητρική όπως http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1156721&catalog=20&category=69977721.

+1, σοφή η σκέψη

Link to comment
Share on other sites

Kάτι τέτοιο;

9595ds1.th.jpgthpix.gif

Τώρα άμα θες να εξαντλήσεις το budget σου ή παίρνεις καλύτερες μνήμες ή καλύτερη μητρική, αφού όμως δεν θα σχοληθείς με το ο/c δεν σε απασχολεί και πολύ.....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

παράγγειλα το pc που είπαμε από πάνω από τις 20/11 και ακόμα το περιμένω! Πρώτα μου στείλαν mail να τηλεφωνήσω, γιατί δεν ήταν ετοιμοπαράδοτα κάποια προιόντα, υποτίθεται θα τα είχαν τη τετάρτη και γω την πέμπτη το pc αλλά χθες που τηλεφώνησα και πάλι μου είπαν ότι τα περιμένουν ακόμα 'από στιγμή σε στιγμή'. :mad::mad::mad: Κρίμα, θυμάμαι το πλαίσιο να είναι πιο τυπικό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.