Jump to content



Πωλείται κουτί full tower,αντλία,gpu block.


theovaz

Recommended Posts

Πωλούνται τα παρακάτω:

Κουτί Lian Li PC-A71A Ασημί Link.Σε τέλεια κατάσταση,δεν έχει χρησημοποιηθεί καθόλου.Αγοράστηκε στις 3-12-08 , απ'το Πλαίσιο(το είχε προσφορά 139ε).Είναι στην συσκευασία του,με απόδειξη.Πωλείται επειδή αγοράστηκε για φίλο ο οποίος όμως τελικά δεν θα το κρατήσει(το κουτί δεν το έχει πάρει,από τότε που αγοράστηκε είναι στην συσκευασία του στο σπίτι μου).Η κανονική του τιμή είναι 200ε.Τιμή:139ε

-Αντλία Eheim 1262 Ροή 3400 λ/ώρα , μανομετρικό 3,6 μέτρα,τροφοδοσία 220v(απ'την μπρίζα).Αγορασμένη το 2007.Σε τέλεια κατάσταση , έχει χρησιμοποιηθεί λίγο,στο κουτί της,με απόδειξη και εγγύηση(απ'το πλαίσιο).

Τιμή:70ε

-Vga Full Cover Block EK 8800 GTX Sli Ready Acetal Top Sli ready, κατασκευασμένο από χαλκό(καπάκι από delrin).Σε άριστη κατάσταση, έχει χρησιμοποιηθεί λίγο.Πωλείται λόγω αλλαγής κάρτας.Μαζί με rakor-distancer-φλάντζες,χωρίς όμως βίδες και συνοδευτικό υλικό.

Τιμή:40ε

Η αποστολή θα γίνει μέσω Courier(έξοδα αποστολέα) και η πληρωμή μέσω αντικαταβολής.Οι τιμές δεν αλλάζουν.Μόνο από Αττική παρακαλώ.

PM me για πληροφορίες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.