Jump to content



σταθερο τηλ χωρις υπολογιστη σε HOL double play ?


sofix

Recommended Posts

περιμενω 15/12 ενεργοποιηση της συνδεσης HOL double play lite στο πατρικο σπιτι,οπου επιστρεφω μετα τις σπουδες στην ομορφη μιναρουπολη...το θεμα ειναι οτι υπολογιστης εκει δεν προβλεπετε να υπαρξει πριν τις 20-22/12 που μετακομιζω..

το ερωτημα ειναι το εξης: αν οντως ενεργοποιηθω στις 15/12 το σταθερο θα παιζει κανονικα ή χρειαζεται να σεταρω κατι μεσω ιντερνετ,ρουτερ κτλ? υποτιθεται οτι εχω γραμμη POTS,οποτε αν καρφωσω το σταθερο στο πριζακι θα παιζει κομπλε η τηλεφωνια?

για διαφωτιστε τον α-νοιωθο, που μετα απο 8 χρονια τσαμπε ιντερνετ μεσω λαν,χρειαστηκε να πληρωσει για 1η φορα στη ζωη του,γι αυτο το "αγαθο" και δεν νοιωθει τι και πως...

εδιτ

η τεχνικη υπηρεσια στην οποια τηλεφωνησα μπας κ με διαφωτισουν,με ειχε αναμονη 20λεπτα κ βαρεθηκα...τρελη εξυπηρετηση το τηλ κεντρο της ΧΟΛ...καλοριζικια!

Link to comment
Share on other sites

η HOL αποφασισε να με ενεργοποιησει 6 μερες νωριτερα ... ειχαν δωσει αναμενομενη ημερομηνια ενεργοποιησης 15/12 και με ενεργοποιησαν σημερα!! σα δε ντρεπονται...:daisy:

edit

σημερα κομπλε και το σταθερο..1 μερα εμεινα χωρις τηλ...

(γραμμη POTS ) τα τηλεφωνα παιζουν κανονικα..ουτε φιλτρακια δεν εχω βαλει...2 κλασσικες "γονδολες" και 1 ασυρματη,παιζουν κομπλε..

το τι ειχα διαβασει για καθυστερησεις,ενεργοποιησεις,5-6 μερες με νεκρα σταθερα μεχρι να ενεργοποιηθει η τηλεφωνια,καταρες,καντηλια,αφορισμους...μαλλον ειμαι κωλοφαρδος...

ευγε στην HOL για την ενεργοποιηση αστραπη και φτου φτου σκορδα,μην την ματιασω..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.