Jump to content



Άγνωστο πρόβλημα με σύνθεση Core i7 (2 μητρικές αλλάχτηκαν)


nickstamat

Recommended Posts

Λοιπόν έχουμε τα εξής:

- Τροφοδοτικό Corsair HX620W

- Μητρική Foxconn Renaissance

- Core i7 920

- 3 x 2 GB Corsair XMS3

- Connect3D 4850 512 MB

Τα κομμάτια συναρμολογήθηκαν και η μητρική σφύριζε, δεν έδινε σήμα στην οθόνη και έβγαζε τον κωδικό E8 στην οθόνη debug (ή 83, ανάλογα με το orientation που το βλέπει κανείς).

Πήγα στο Πλαίσιο τη μητρική με κουμπωμένες πάνω τις μνήμες και τον επεξεργαστή. Τελικά, μάλλον έφταιγε η μητρική, η οποία αλλάχτηκε με ASUS P6T Deluxe, η οποία δούλεψε κανονικά στο Πλαίσιο που την άλλαξαν (ήμουν μπροστά). Όμως, στο σπίτι που κούμπωσα δίσκους, vga, τροφοδοτικό δεν έπαιξε. Δε δίνει σήμα στην οθόνη, αλλά και δεν σφυρίζει καθόλου. Γενικά, δεν έχω ενδείξεις ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα, γι' αυτό και ρωτάω μήπως κάποιος έχει καμιά ιδέα.

Ευχαριστώ :)

Link to comment
Share on other sites

Βγάλε όλες τις μνήμες.Ξεκίνα να δεις τι error σου βγάζει.Μετά βάλε μόνο ένα dimmaki κάνε bios update και βάλε και τις υπόλοιπες.Σ'όσες ASUS χρησιμοποίησα είχα πρόβλημα με τις μνήμες.Μετά από BIOS update στρώνουν όλα.Στο πλαίσιο άνοιξε η mobo me th cpu πάνω?

Link to comment
Share on other sites

apagal, σε ευχαριστώ, το πρόβλημα ήταν η κάρτα γραφικών, η οποία και αντικαταστάθηκε. Οι μνήμες ήτανε σίγουρα οκ, αλλά ξέχασα να το αναφέρω στο αρχικό ποστ. :)

DreamwebX, διάβασε λίγο καλύτερα το πρώτο ποστ. Αναφέρω ξεκάθαρα ότι η οθόνη ΔΕΝ ανοίγει... :TD:

Link to comment
Share on other sites

Τους έρχεται μάλλον πιο φθηνα να επιστρέφονται τα εξαρτήματα για αντικατάσταση από τον πελάτη μέσα στην εγγύηση παρά να τα ελέγχουν πριν τα πουλήσουν. Αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει τόσο για το πλαίσιο όσο για τους προμηθευτές του.

Link to comment
Share on other sites

Τους έρχεται μάλλον πιο φθηνα να επιστρέφονται τα εξαρτήματα για αντικατάσταση από τον πελάτη μέσα στην εγγύηση παρά να τα ελέγχουν πριν τα πουλήσουν.

Σωωωωωπα, χρόνια γίνεται αυτό, το έχουμε πει.

Και εν μέρει, είναι αναμενόμενη (όχι όπως τυπικά δικαιολογημένη) συνέπεια του καλού RMA (μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας άλλωστε; ).

Αυτό δεν νομίζω ότι ισχύει τόσο για το πλαίσιο όσο για τους προμηθευτές του.

Εδω κάνεις λάθος.

Οι αντιπροσωπείες δεν μπαίνουν σε αυτή την λογική (πολύ απλά γιατί, μεταξύ άλλων βέβαια, έχουν απέναντί τους εταιρίες και όχι ιδιώτες).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.