Jump to content


format


panzaxa

Recommended Posts

Παιδια καλησπερα ειναι η πρωτη φορα που θα κανω φορματ σε αυτον τον δισκο ειναι σατα ο δισκος .

Βαζω το cd των windows και αφου φτανω στο σημειο να βρει το δισκο και να κανει εγκατασταση μου λεει δεν υπαρχει δισκος και πατωντας οποιοδηποτε κουμπι μου βγαζει μπλε οθωνη και τελος !!!!!!! τι κανω :hmm:

Link to comment
Share on other sites

Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να χρησιμοποιησεις το F6 κατα το Load απο το cd των windows για να φορτωσεις τον driver(που θα βρεις απο το site του κατασκευαστη της μητρικης σου) του controller χρησιμοποιωντας και ενα floppy για να μπορεσεις να κανεις το setup....ή αλλιως αν δεν εχεις floppy πρεπει να κανεις ενα καινουργιο cd των windows στο οποιο θα μεταφορτωσεις τον driver με το nlite.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εβαλα το δισκο σε αλλο pc και αφου μου ζητησε να κανω διαμορφοση εχει σταματησει εδω και ποση ωρα στο 94% εκει τελος !!!!! τι κανω τον παω απο κει που τον πηρα ???:neo::neo: δισκος seagate barracuda 7200.9 160g

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.