Jump to content



Χειροποίητο ή έτοιμο ψυγείο???


kataraman

Recommended Posts

Καλησπερα παιδια λεω να μπω στο τριπακι να στησω υδροψυξη στο pc μου....Το θεμα ειναι αξηζει να παρω ψηγειο λαδιου απο παπακι που μπορω και να βρω φτηνα για να χωραει 2 120mm ανεμηστιρακια η και 3 καλυτερα και να το βαλω στο pc μου η να παρω κατι ετοιμο απο πλαισιο για παραδειγμα???

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχος λογο δουλειας δεν παιζει χρονος ουτε να στησω το αμαξι μου αρα ουτε το pc μου μπορω να κανω...Γιατι η 2η τρελα μου ειναι το ηχοσυστημα στο αμαξι και οι διαγωνισμοι...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Παιδια για αντλια τι προτινεται απο μαρκα Swiftech η Eheim.Προσωπικα ξερω τις Eheim πολυ καλα λογο το οτι ο πατερας μου εχει πολλα ενυδρεια και ασχολειτε πολυ με τις αντλιες και λεει οτι ειναι αξιοπιστες και δεν βγαζουν ευκολα προβληματα.Εσεις τι λετε??

Link to comment
Share on other sites

Swiftech mcp655 στα 70ε είναι η πιο συνηθισμένη και αξιόπιστη λύση.Τροφοδοτείται κατευθείαν απ'το τροφοδοτικό,είναι ύσηχη και έχει ροή 1200 λ/ω (είναι αρκετά ποιό δυνατή απ'την koolance που αναφέρει ο φίλος από πάνω) και μανομετρικό γύρω στα 3,5 μέτρα.Αυτήν έχω και εγώ και στην συστήνω ανεπιφύλακτα;).

Link to comment
Share on other sites

Γενικά μετά απ'την χρήση για κάποιο διάστημα μιας 1262,η άποψή μου είναι πως έχουν πολύ καλή κατασκευή και μεγάλη αντοχή και απόδοση,δεν κάνουν πολύ θόρυβο αλλά όμως τα χαλάνε στο μέγεθος ,στο βάρος και στο ότι τροφοδοτούνται με 220v,με ότι συνεπάγεται αυτό από πλευράς κατανάλωσης/ευκολίας χρήσης.Πάντως τα παραπάνω μειονεκτήματα δεν είναι απαγορευτικά ούτε έχουν να κάνουν με την λειτουργία τους,οπώτε άμα μπορείς να τα υποστείς..Αλλά μιας και μιλάμε για υδρόψυξη,χώρο για την αντλία έχεις πολύ ή λίγο?

Link to comment
Share on other sites

Σκεφτομαι να μην βαλω μεσα στο PC ΤΙΠΟΤΑ ολα θα γινουν εξωτερικα και απλα θα πηγαινουν μεσα οι σωλινες με το Waterblock του CPU για να μην γινεται χαμος μεσα στο PC...Εχω αυτο το κουτι σε μαυρο http://www.pixmania.com/gr/gr/215618/art/thermaltake/eioos-pc-tsunami-va3000sw.html?srcid=7255&Partenaire=skroutz&CodePromo=ou&aftrack=TWpJMk1EczFNakE1OzEyMzA2MjgyMTM7UGFydGVuYWlyZT1za3JvdXR6JkNvZGVQcm9tbz1vdQ==

Link to comment
Share on other sites

Παιδια μια ερωτησουλα ακομα...Εχω σχεδον ενα μηνα τωρα την Asus Ati 4850 την πειρα καινουργεια απο την δουλεια μου και επειδι κανει ΠΟΛΥ φασαρια λεω να την βαλω υδροψυξη μαζι με το CPU μου αλλα φοβαμε μηπως χαλασω την εγγυηση ρε γμτ.Τι λετε να το κανω η οχι???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.